Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Förbättra sökresultaten med hjälp av våra kvalitetsgranskare

Google arbetar ständigt med att förbättra sökupplevelsen.

Vi experimenterar kontinuerligt med nya idéer för att förbättra visningen av resultat. Experimenten utvärderas bland annat med hjälp av feedback från sökkvalitetsgranskare från tredje part. Kvalitetsgranskarna finns runt om i världen och har fått ingående utbildning om våra omfattande riktlinjer. Med hjälp av granskarnas feedback kan vi se vilka ändringar som förbättrar Sök.

Granskarna hjälper oss också att förbättra kategoriseringen av information i våra system. Vi kan till exempel få veta vilket språk en sida är skriven på eller vilka delar som är viktiga på sidan.

Vi utvärderar ändringar med hjälp av svaren från granskarna, men de påverkar inte direkt rankningen av sökresultaten.

Läs mer om hur Sök fungerar och våra tester med sökkvalitetsgranskare.