Söka efter tv-program och filmer på Google

När du söker efter tv-program och filmer kan du få förslag från Google som hjälper dig att bestämma vad du ska titta på.

Hitta ett tv-program eller en film att titta på

1. Besök google.com på en dator.
  2. Sök efter tips.
    • Tips! Du kan även söka efter streamingtjänst, ämne, genre med mera i Tips. Du kan till exempel söka efter filmer på Hulu eller romantiska komedier från 90-talet.
  3. Klicka på en film eller ett tv-program.
  4. Välj en streamingtjänst under Finns på.

Lägga till prenumerationer på streamingtjänster och tv

Du kan lägga till tv- och streamingtjänster som du prenumererar på, så att bara program eller filmer du har möjlighet att titta på visas som resultat.

1. Besök google.com på en dator.
  2. Sök efter något att titta på. Du kan till exempel söka efter verkliga brott.
  3. Klicka på + Leverantörer högst upp i sökresultaten.
  4. Välj prenumeration.
  5. Klicka på Spara.
Tips! Du kan även söka efter tips utan prenumerationer.

Betygsätta det du har tittat på

Du kan betygsätta det du tittar på. På det sättet kan du få bättre rekommendationer i framtiden och hjälpa andra att bestämma vad de ska titta på.

1. Besök google.com på en dator.
  2. Sök efter en film eller ett tv-program.
  3. Klicka på Gilla Like eller Ogilla Dislike vid betyget från Googles användare till höger.
Tips! Du hittar de tv-program och filmer som du har betygsatt på google.com/search/contributions/reviews.

Inaktivera anpassade rekommendationer

Om du inte vill ha anpassade rekommendationer kan du stänga av Webb- och appaktivitet. Läs mer om hur du ställer in Webb- och appaktivitet.

Så fungerar rekommendationer

Rekommendationer om film, tv-serier och tv-program baseras på vad som är populärt i Googles produkter, vad som nämns på webben och vad som är nytt i streamingtjänster.

Om du är inloggad på Google-kontot och har aktiverat Webb- och appaktivitet baseras Googles rekommendationer också på din aktivitet i Googles produkter, bland annat

• tidigare sökningar och webbhistorik
  • tv-serier, tv-program och filmer som du har betygsatt
  • trailrar på YouTube som du har tittat på
  • tv-serier, tv-program eller filmer på Google TV som du har klickat på.

Learn how to view and control activity in your account.