Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søk etter TV-serier og filmer på Google

Når du søker etter TV-serier og filmer, kan Google gi deg forslag som hjelper deg med å finne noe å se på.

Finn TV-serier eller filmer du vil se

1. På Android-enheten din går du til google.com eller åpner Google-appen Google Søk.
  2. Søk etter ting å se på.
    • Tips: Du kan også søke etter ting å se på etter strømmetjenester, temaer, sjangere og annet. Du kan for eksempel søke etter Hulu-filmer eller romantiske komedier fra 90-årene.
  3. Trykk på en film eller TV-serie og så Alle visningsalternativer.
  4. Ved siden av strømmetjenesten du vil bruke, trykker du på Se.

Lagre TV-serier eller filmer du vil se

Du kan lagre TV-serier og filmer du vil se senere, i ønskelisten din.

Lagre på ønskelisten
  1.  På Android-enheten din går du til google.com eller åpner Google-appen Google Søk.
  2. Søk etter ting å se på for å finne serier eller filmer du vil lagre.
    • Tips: Du kan også søke etter ting å se på etter strømmetjenester, temaer, sjangere og annet. Du kan for eksempel søke etter komiserier på TV. Velg deretter filmen eller TV-serien.
  3. Trykk på en film eller TV-serie etterfulgt av Ønskeliste Legg til i.
Finn ønskelisten din
  1. På Android-enheten din går du til google.com eller åpner Google-appen Google Søk
  2. Søk etter ønskelisten min.

Du kan også se ønskelisten din i Samlinger.

Legg til strømme- og TV-abonnementer

Du kan legge til TV- og strømmetjenester du abonnerer på, slik at du bare får resultater for serier eller filmer du kan se.

1. På Android-enheten din går du til google.com eller åpner Google-appen Google Søk.
  2. Søk etter ting å se på. Du kan for eksempel søke etter serier med krim fra virkeligheten eller en bestemt tittel.
  3. Ved siden av «Ting å se på» trykker du på Leverandører.
  4. Velg tjenestene du abonnerer på.
  5. Trykk på Lagre.

Tips: Du kan også søke etter ting å se på som ikke krever abonnement.

Gi vurderinger av innholdet du har sett

Du kan gi vurderinger av det du ser på, for å få bedre anbefalinger i fremtiden og hjelpe andre med å ta avgjørelser om hva de skal se.

1. På Android-enheten din går du til google.com eller åpner Google-appen Google Søk.
  2. Søk etter tittelen på en film eller TV-serie.
  3. Ved siden av vurderingen fra Google-brukere klikker du på Liker Like eller Liker ikke Dislike.

Tips: For å finne TV-seriene og filmene du har vurdert, gå til google.com/search/contribution/reviews.

Endre innstillingene

Slå av varsler for TV-serier og filmer
Du kan få oppdateringer om TV-seriene du liker best, for eksempel når nye episoder blir utgitt, eller hvis vi finner filmer du kanskje liker.

Slik slår du av varsler:

1. Åpne Google-appen Google Søk på en Android-enhet.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din etterfulgt av Innstillinger etterfulgt av Varsler etterfulgt av Varsler.
  3. Slå av Underholdning.
Slå av personlig tilpassede anbefalinger

Hvis du ikke vil ha personlig tilpassede anbefalinger, kan du slå av Personlige resultater.

Sånn fungerer anbefalinger

Film- og TV-serieanbefalinger er basert på hva som er populært eller på vei opp i Google-produkter, hva som er omtalt på nettet, og hva som er nytt i strømmetjenestene.

Hvis du er logget på Google-kontoen din og har slått på Personlige resultater, baseres Googles anbefalinger også på aktiviteten din i Google-produkter, inkludert

• tidligere søk og nettleserlogg
  • TV-serier eller filmer du har vurdert
  • trailere du har sett på YouTube

Finn ut hvordan du ser og kontrollerer aktiviteten i kontoen din.