Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

The page you've requested isn't currently available in your language. You can select a different language at the bottom of the page or instantly translate any webpage into a language of your choice, using Google Chrome's built-in translation feature.

Zoeken naar tv-programma's en films op Google

Als je naar tv-programma's en films zoekt, kan Google suggesties doen om je te helpen bepalen wat je wilt bekijken.

Een tv-programma of film zoeken om te bekijken

1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar google.com of open de Google-app Google Zoeken.
  2. Zoek in Wat je kunt bekijken.
    • Tip: Je kunt ook zoeken naar wat je kunt bekijken op streamingservice, onderwerp, genre en meer. Je kunt bijvoorbeeld zoeken naar Hulu-films of romantische comedy's uit de jaren 90.
  3. Tik op een film of tv-programma en dan Alle kijkopties.
  4. Tik naast de streamingservice die je wilt gebruiken op Bekijken.

Een tv-programma of film opslaan om te bekijken

In je kijklijst kun je tv-programma's en films opslaan zodat je ze later kunt bekijken.

Opslaan in je kijklijst
  1.  Ga op je Android-telefoon of -tablet naar google.com of open de Google-app Google Zoeken.
  2. Zoek in Wat je kunt bekijken naar een tv-programma of film die je wilt opslaan.
    • Tip: Je kunt ook zoeken naar wat je kunt bekijken op streamingservice, onderwerp, genre en meer. Zoek bijvoorbeeld naar komische tv-programma's. Selecteer vervolgens de film of het tv-programma.
  3. Tik op een film of tv-programma en dan Kijklijst Toevoegen aan.
Je kijklijst vinden
  1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar google.com of open de Google-app Google Zoeken
  2. Zoek in Mijn kijklijst.

Je kunt ook je kijklijst bekijken in Collecties.

Je streaming- en tv-abonnementen toevoegen

Je kunt tv- en streamingservices toevoegen waarop je bent geabonneerd, zodat je alleen resultaten ontvangt voor programma's of films die je kunt bekijken.

1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar google.com of open de Google-app Google Zoeken.
  2. Zoek naar wat je kunt bekijken. Zoek bijvoorbeeld naar programma's over waargebeurde misdaden of een specifieke titel.
  3. Tik naast 'Wat je kunt bekijken' op Providers.
  4. Selecteer je abonnementen.
  5. Tik op Opslaan.

Tip: Je kunt ook zoeken naar wat je kunt bekijken zonder abonnementen.

Beoordelen wat je hebt bekeken

Je kunt beoordelen wat je bekijkt om in de toekomst betere aanbevelingen te krijgen en anderen te helpen beslissingen te nemen over wat ze willen bekijken.

1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar google.com of open de Google-app Google Zoeken.
  2. Zoek naar de titel van een film of tv-programma.
  3. Tik naast de beoordeling van Google-gebruikers op Like Like of Dislike Dislike.

Tip: Ga naar google.com/search/contributions/reviews om de tv-programma's en films te vinden die je hebt beoordeeld.

Je instellingen wijzigen

Meldingen voor tv-programma's en films uitschakelen
Je kunt updates over je favoriete tv-programma's ontvangen, bijvoorbeeld wanneer een nieuwe aflevering wordt uitgebracht of als we een film vinden die je misschien leuk vindt.

Meldingen uitschakelen:

1. Open de Google-app Google Zoeken op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal en dan Instellingen en dan Meldingen en dan Meldingen.
  3. Zet Entertainment uit.
Gepersonaliseerde aanbevelingen uitzetten

Als je geen gepersonaliseerde aanbevelingen wilt, kun je Persoonlijke resultaten uitzetten.

Hoe aanbevelingen werken

Aanbevelingen voor films en tv-programma's zijn gebaseerd op wat populair of trending is in Google-producten, wat er op internet wordt vermeld en wat er nieuw is voor streamingservices.

Als je bent ingelogd op je Google-account en Persoonlijke resultaten hebt aangezet, worden de aanbevelingen van Google ook gebaseerd op je activiteit in Google-producten, waaronder.

• Eerdere zoekopdrachten en browsegeschiedenis
  • Tv-programma's of films die je hebt beoordeeld
  • Trailers die je op YouTube hebt bekeken

Meer informatie over hoe je activiteit kunt bekijken en beheren in je account