Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

TV-ohjelmien ja elokuvien hakeminen Googlesta

Kun haet TV-ohjelmia ja elokuvia, Google voi auttaa sinua valitsemaan katsottavaa sisältöä näyttämällä ehdotuksia.

Katsottavan TV-ohjelman tai elokuvan löytäminen

1. Siirry iPhonella tai iPadilla osoitteeseen google.com tai avaa Google-sovellus Google Haku.
  2. Hae mitä kannattaa katsoa.
    • Vinkki: Voit hakea katsottavaa myös esimerkiksi striimauspalvelun, aiheen tai lajityypin mukaan. Hae esimerkiksi Hulu-elokuvia tai 90-luvun romanttisia komedioita.
  3. Valitse elokuva tai TV-ohjelma ja sitten Kaikki katseluvaihtoehdot.
  4. Valitse haluamasi striimauspalvelun vierestä Katso.

Katsottavan TV-ohjelman tai elokuvan tallentaminen

Voit tallentaa TV-ohjelmia ja elokuvia katsottavaksi myöhemmin lisäämällä ne katselulistalle.

Tallentaminen katselulistalle
  1. Siirry iPhonella tai iPadilla osoitteeseen google.com tai avaa Google-sovellus Google Haku.
  2. Hae Mitä kannattaa katsoa ‑kohdasta TV-ohjelmaa tai elokuvaa, jonka haluat tallentaa.
    • Voit hakea katsottavaa myös esimerkiksi striimauspalvelun, aiheen tai lajityypin mukaan. Hae esimerkiksi komediaohjelmia. Valitse sitten elokuva tai TV-ohjelma.
  3. Valitse elokuva tai TV-ohjelma ja sitten Seuratut Add to.
Katselulistan löytäminen
  1. Siirry iPhonella tai iPadilla osoitteeseen google.com tai avaa Google-sovellus Google Haku
  2. Hae omaa katselulistaa.

Voit nähdä katselulistasi myös Kokoelmissa.

Omien striimaus- ja TV-tilausten lisääminen

Voit lisätä tilaamasi TV- ja striimauspalvelut, jotta saat tuloksia vain niistä ohjelmista tai elokuvista, joita voit katsoa.

1. Siirry iPhonella tai iPadilla osoitteeseen google.com tai avaa Google-sovellus Google Haku.
  2. Hae jotain katsottavaa. Voit esimerkiksi hakea tositapahtumiin perustuvia rikosohjelmia tai tiettyä nimeä.
  3. Valitse Mitä kannattaa katsoa ‑kohdan vierestä Palvelut.
  4. Valitse tilauksesi.
  5. Valitse Tallenna.

Vinkki: Voit hakea katsottavaa myös ilman tilauksia.

Katsotun sisällön arviointi

Voit arvioida katsomaasi sisältöä, jotta saat jatkossa parempia suosituksia ja autat muita valitsemaan katsottavaa.

1. Siirry iPhonella tai iPadilla osoitteeseen google.com tai avaa Google-sovellus Google Haku.
  2. Hae elokuvan tai TV-ohjelman nimeä.
  3. Valitse Google-käyttäjäarvostelun vierestä tykkään Like tai en tykkää Dislike.

Vinkki: Löydät arvioimasi TV-ohjelmat ja elokuvat osoitteesta google.com/search/contributions/reviews.

Asetusten muuttaminen

TV-ohjelmien ja elokuvien ilmoitusten laittaminen pois päältä
Voit saada päivityksiä suosikkiohjelmistasi, esimerkiksi kun uusi jakso on julkaistu tai löydämme elokuvan, josta voisit pitää.

Näin laitat ilmoitukset pois päältä:

1. Avaa iPhonella tai iPadilla Google-sovellus Google Haku.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Ilmoitukset.
  3. Laita Elokuvat ja TV-ohjelmat pois päältä.
Henkilökohtaisten suositusten laittaminen pois päältä

Jos et halua personoituja suosituksia, voit laittaa Omat hakutulokset pois päältä.

Näin suositukset toimivat

Elokuva- ja TV-ohjelmasuositukset perustuvat sisältöön, joka on suosittua tai nousussa Googlen tuotteissa, joka mainitaan verkossa ja joka on uutta striimauspalveluissa.

Jos olet kirjautuneena Google-tilillesi ja Omat hakutulokset ovat päällä, Googlen suositukset perustuvat myös toimintaasi Googlen tuotteissa, esim.

• aiempiin hakuihin ja selaushistoriaan
  • arvioimiisi TV-ohjelmiin ja elokuviin
  • YouTubessa katsomiisi trailereihin.

Katso, miten tapahtumien katselu ja ylläpito tilillä tapahtuu.