Søg efter tv-serier og film på Google

Når du søger efter tv-serier og film, kan Google komme med forslag, der hjælper dig med at beslutte, hvad du skal se.

Find en tv-serie eller film, du gerne vil se

1. Gå til google.com på din computer.
  2. Søg efter anbefalet.
    • Tip! Du kan også finde anbefalet indhold ved at søge efter streamingtjeneste, emne, genre og meget mere. Du kan f.eks. søge efter Hulu-film eller romantiske komedier fra 90'erne.
  3. Klik på en film eller en tv-serie.
  4. Vælg en streamingtjeneste under "Findes på".

Tilføj dine streaming- og tv-abonnementer

Du kan tilføje tv- og streamingtjenester, du abonnerer på, så du kun får resultater for serier eller film, du kan se.

1. Gå til google.com på din computer.
  2. Søg efter det, du vil se. Du kan f.eks. søge efter True crime-serier.
  3. Klik på + Udbydere øverst i søgeresultaterne.
  4. Vælg dine abonnementer.
  5. Klik på Gem.
Tip! Du kan også søge efter anbefalet indhold uden et abonnement.

Bedøm det, du har set

Du kan bedømme det, du ser, for at få bedre anbefalinger fremover og hjælpe andre med at beslutte, hvad de skal se.

1. Gå til google.com på din computer.
  2. Søg efter en film eller en tv-serie.
  3. Klik på Like Like eller Dislike Dislike ud for bedømmelsen fra Google-brugere til højre.
Tip! Du kan finde de tv-serier og film, du har bedømt, på google.com/search/contributions/reviews.

Deaktiver tilpassede anbefalinger

Hvis du ikke vil have tilpassede anbefalinger, kan du deaktivere Web- og appaktivitet. Se, hvordan du styrer Web- og appaktivitet.

Sådan fungerer anbefalinger

Anbefalinger til film og tv-serier er baseret på, hvad der er populært i Googles produkter, hvad der skrives om på nettet, og nyheder i streamingtjenester.

Hvis du er logget ind på din Google-konto og har aktiveret Web- og appaktivitet, baseres Googles anbefalinger også på din aktivitet i Google-produkter. Anbefalingerne baseres f.eks. på:

• Tidligere søgninger og browserhistorik.
  • Tv-serier eller film, du har bedømt.
  • Trailere, du har set på YouTube.
  • Tv-serier eller film, du har klikket på for at se i Google TV.

Learn how to view and control activity in your account.