Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søg efter tv-serier og film på Google

Når du søger efter tv-serier og film, kan Google komme med forslag, der hjælper dig med at beslutte, hvad du skal se.

Find en tv-serie eller film, du gerne vil se

1. Gå til google.com, eller åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter anbefalet.
    • Tip! Du kan også finde anbefalet indhold ved at søge efter streamingtjeneste, emne, genre og meget mere. Du kan f.eks. søge efter Hulu-film eller romantiske komedier fra 90'erne.
  3. Tryk på en film eller tv-serie og derefter Alle muligheder for at se.
  4. Tryk på Se ud for den streamingtjeneste, du gerne vil bruge.

Gem en tv-serie eller film, du gerne vil se

Du kan gemme tv-serier og film, så du kan se dem senere, med listen Se senere.

Gem indholdet under Se senere
  1.  Gå til google.com, eller åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter anbefalet for at finde en serie eller film, du vil gemme.
    • Tip! Du kan også finde anbefalet indhold ved at søge efter streamingtjeneste, emne, genre og meget mere. Du kan f.eks. søge efter komedieserier. Vælg derefter den pågældende film eller tv-serie.
  3. Tryk på en film eller tv-serie og så Se senere Føj til.
Find listen Se senere
  1. Gå til google.com, eller åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter Se senere.

Du kan også finde listen Se senere i Samlinger.

Tilføj dine streaming- og tv-abonnementer

Du kan tilføje tv- og streamingtjenester, du abonnerer på, så du kun får resultater for serier eller film, du kan se.

1. Gå til google.com, eller åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter det, du vil se. Du kan f.eks. søge efter True crime-serier eller en bestemt titel.
  3. Tryk på Udbydere ud for fanen "Anbefalet".
  4. Vælg dine abonnementer.
  5. Tryk på Gem.

Tip! Du kan også søge efter anbefalet indhold uden et abonnement.

Bedøm det, du har set

Du kan bedømme det, du ser, for at få bedre anbefalinger fremover og hjælpe andre med at beslutte, hvad de skal se.

1. Gå til google.com, eller åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter titlen på en film eller tv-serie.
  3. Tryk på Like Like eller Dislike Dislike ud for bedømmelsen fra Google-brugere.

Tip! Du kan finde de tv-serier og film, du har bedømt, på google.com/search/contributions/reviews.

Skift indstillinger

Deaktiver notifikationer for tv-serier og film
Du kan få opdateringer om dine foretrukne tv-serier, f.eks. når der udgives et nyt afsnit, eller hvis vi finder en film, du måske vil synes om.

Sådan deaktiverer du notifikationer:

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og så Indstillinger og så Notifikationer og så Notifikationer.
  3. Deaktiver Underholdning.
Deaktiver tilpassede anbefalinger

Hvis du ikke vil have tilpassede anbefalinger, kan du slå Personlige resultater fra.

Sådan fungerer anbefalinger

Anbefalinger til film og tv-serier er baseret på, hvad der er populært i Googles produkter, hvad der skrives om på nettet, og nyheder i streamingtjenester.

Hvis du er logget ind på din Google-konto og har slået Personlige resultater til, er Googles anbefalinger også baseret på din aktivitet i Google-produkter, bl.a.:

• Tidligere søgninger og browserhistorik.
  • Tv-serier eller film, du har bedømt.
  • Trailere, du har set på YouTube.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan se og administrere aktivitet på din konto.