Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Cercar programes de televisió i pel·lícules a Google

Quan cerqueu programes de televisió i pel·lícules, Google pot fer suggeriments per ajudar-vos a decidir què voleu mirar.

Cercar un programa de televisió o una pel·lícula per veure

1. A l'ordinador, aneu a google.com.
  2. Cerqueu què puc mirar.
    • Consell: també podeu cercar el que voleu mirar per servei de reproducció en continu, tema, gènere i molt més. Per exemple, podeu cercar pel·lícules de Netflix o comèdies romàntiques dels anys 90.
  3. Feu clic en una pel·lícula o un programa de televisió.
  4. A "Disponible a", seleccioneu un servei de reproducció en continu.

Afegir subscripcions a serveis de reproducció en continu i de televisió

Podeu afegir serveis de televisió i reproducció en continu a què estigueu subscrit, de manera que només obtindreu resultats de programes o pel·lícules que podeu mirar.

1. A l'ordinador, aneu a google.com.
  2. Cerqueu què voleu mirar. Per exemple, cerqueu programes de televisió basats en crims reals.
  3. A la part superior dels resultats de la cerca, feu clic a Edita els teus serveis.
  4. Seleccioneu les vostres subscripcions.
  5. Feu clic a Tanca Tanca.
Consell: també podeu cercar el que voleu mirar sense cap subscripció.

Puntuar el que heu mirat

Podeu puntuar el que mireu per obtenir millors recomanacions en el futur i ajudar els altres a prendre decisions sobre què mirar.

1. A l'ordinador, aneu a google.com.
  2. Cerqueu una pel·lícula o un programa de televisió.
  3. A la dreta, al costat de la puntuació dels usuaris de Google, feu clic a M'agrada Like o a No m'agrada Dislike.
Consell: per trobar els programes de televisió i les pel·lícules que heu puntuat, aneu a google.com/search/contribution/reviews.

Desactivar les recomanacions personalitzades

Si no voleu rebre recomanacions personalitzades, podeu desactivar els resultats personals.

Com funcionen les recomanacions

Les recomanacions de pel·lícules i programes de televisió es basen en els temes populars o que són tendència als productes de Google, en el que es menciona a tot el web i en les novetats dels serveis de reproducció en continu.

Si teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google i teniu els resultats personals activats, les recomanacions de Google també es basen en la vostra activitat als seus productes, com ara:

• Cerques anteriors i historial de navegació.
  • Programes de televisió o pel·lícules que heu puntuat.
  • Tràilers que heu mirat a YouTube.

Obteniu informació sobre com podeu consultar i controlar l'activitat al vostre compte.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google