Legg til blant annet linker og bilder fra søkeresultater i samlinger

Du kan legge til linker, bilder og steder fra søkeresultater i Google i samlinger, slik at du raskt kan finne dem igjen senere.

Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig på alle språk og i alle land.

Legg til jobber eller bilder i samlinger

Du kan legge til bilder eller jobber i samlinger.

1. Gå til Google.com på datamaskinen.
  2. Logg på Google-kontoen din hvis du ikke har gjort det allerede.
  3. Søk etter et bilde eller en jobb.
  4. Klikk på bildet eller jobben du vil lagre og så Legg til i Legg til i.
  5. Klikk på Samlinger for å legge til i en annen samling.

Se eller fjern elementer du har lagret

1. Gå til google.com/collections på datamaskinen.
  2. Logg på Google-kontoen din hvis du ikke har gjort det allerede.
  3. Klikk på en samling til venstre.
  4. Klikk på Velg.
  5. Velg elementene du vil fjerne.
  6. Klikk på Fjern Fjern.