Lagre linker, bilder og andre ting i samlinger

Du kan lagre linker, bilder og steder i Samlinger.

Viktig: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig på alle språk og i alle land. Logg på Google-kontoen din for å se samlingene dine.

Opprett samlinger

1. Gå til google.com/collections på en datamaskin.
  2. Til venstre velger du Ny samling Legg til .
  3. Gi samlingen et navn.
  4. Velg Opprett.
  5. Søk etter noe å legge til.

Lagre elementer i en samling

Viktig: Du må logge på Google-kontoen din før du kan lagre noe i samlingene dine.

Du kan lagre bilder, oppskrifter, serier og filmer samt steder i samlinger.

1. Søk på google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på resultatet du vil ha.
  3. Øverst klikker du på Mer Mer og så Lagre Legg til i.
    • Hvis du ikke ser Lagre Legg til i, er det ikke mulig å lagre det aktuelle elementet.

Tips: Elementet lagres i den nyeste samlingen din. For å velge en annen samling, klikk på Endre og så velg en samling.

Finn eller fjern elementer du har lagret

Viktig: Du kan slette samlinger du selv har opprettet. Du kan ikke slette samlinger som er opprettet av Google eller andre.

1. Gå til google.com/collections på datamaskinen.
  2. Klikk på en samling til venstre.
  3. For å fjerne elementer, klikk på Velg og velg elementene du vil fjerne.
  4. Klikk på Slett Fjern øverst.

Tips: For å fjerne hele samlingen, klikk på Mer Mer til høyre og så Slett.

Del samlinger

1. Gå til google.com/collections på en datamaskin.
  2. Klikk på samlingen du vil dele, til venstre.
  3. Øverst til høyre klikker du på Del Del.
  4. Legg til navnet eller e-postadressen du vil dele med.
    • La andre gjøre endringer i samlingen din: Velg Bidragsyter.
    • La andre bare se samlingen din: Velg Lesetilgang.