Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Linkkien, kuvien ja muun sisällön tallentaminen

Voit tallentaa linkkejä, kuvia ja paikkoja.

Tärkeää: Ominaisuus ei välttämättä ole saatavilla kaikilla kielillä ja alueilla. Sinun on oltava kirjautuneena Google-tilillesi, jotta voit nähdä kokoelmasi.

Kokoelman luominen

1. Siirry tietokoneella Kiinnostuksen kohteet ‐sivulle.
  2. Valitse Tallennetut-välilehdeltä Luo Lisää.
  3. Valitse:
    • Luo linkistä: Voit luoda kokoelman, kun lisäät linkin.
    • Luo Kaikista tallennetuista kohteista: Voit luoda kokoelman, kun valitset yhden tai useamman tallennetuista kohteista.
    • Luo tyhjästä mallista: Voit luoda tyhjän kokoelman.
  4. Nimeä kokoelma.
  5. Valitse Valmis.
  6. Hae lisättäviä kohteita.

Tallennettuihin kohteisiin lisääminen

1. Siirry tietokoneella Kiinnostuksen kohteet ‐sivulle
  2. Valitse Tallennetut-välilehdeltä Kaikki tallennetut kohteet.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lisää linkki.

Kohteiden tallentaminen kokoelmaan

Tärkeää: Jos haluat lisätä tallennettuja kohteita, kirjaudu Google-tilillesi.

Voit tallentaa kokoelmaan kuvia, reseptejä, ohjelmia ja elokuvia sekä paikkoja.

1. Tee tietokoneella Google-haku.
  2. Klikkaa haluamaasi tulosta.
  3. Valitse yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Tallenna Add to.
    • Jos et näe Tallenna Add to ‐vaihtoehtoa, sinun on kirjauduttava sisään.

Vinkki: Kohde tallennetaan uusimpaan kokoelmaasi. Jos haluat lisätä sen eri kokoelmaan, valitse Muuta. Valitse sitten kokoelma.

Muita lähteitä