Linkkien, kuvien ja muun sisällön tallentaminen hakutuloksista kokoelmiin

Voit tallentaa Google Haun tuloksista linkkejä, kuvia ja paikkoja kokoelmiin löytääksesi ne myöhemmin.

Tärkeää: Ominaisuus ei välttämättä ole saatavilla kaikilla kielillä ja kaikissa maissa. Kirjaudu Google-tilillesi, jotta voit nähdä kokoelmasi.
Voit luoda, etsiä ja jakaa kokoelmia Android-puhelimella tai ‐tabletilla Google-sovelluksessa tai osoitteessa google.com/collections. Voit tallentaa kuvia, paikkoja, reseptejä, ohjelmia ja elokuvia sekä joitain verkkosivuja. Google-sovelluksessa voit myös seurata tuotteita.

Kokoelman luominen

1. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google-sovellus.
  2. Valitse alareunasta Kokoelmat Add to ja sitten Katso kokoelmasi ja sitten Uusi kokoelma Lisää.
  3. Nimeä kokoelma.
  4. Valitse Luo.
  5. Hae tallennettavaa sisältöä.

Kohteiden tallentaminen kokoelmaan

Kohteiden tallentaminen:

1. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google-sovellus.
  2. Tee haku.
  3. Kosketa tulosta, jonka haluat tallentaa.
  4. Valitse yläreunasta Lisää Add to.

Kuvien tallentaminen:

1. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google-sovellus.
  2. Tee haku.
  3. Napauta haluamaasi kuvaa.
  4. Valitse yläreunasta Lisää  Lisää ja sitten Lisää kokoelmaan Add to.
Vinkki: Kohteet tallennetaan uusimpaan kokoelmaasi. Jos haluat valita toisen kokoelman, valitse Muuta ja sitten valitse kokoelma.

Tallennettujen kohteiden löytäminen ja poistaminen

Tärkeää: Voit poistaa itse luomiasi kokoelmia. Et voi poistaa Googlen tai muiden luomia kokoelmia.

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google-sovellus Google-sovellus.
  2. Valitse alareunasta Kokoelmat Add to ja sitten valitse kokoelma.
  3. Napauta Valitse ja valitse kohteet, jotka haluat poistaa.
  4. Valitse yläreunasta Poista Poista.
Vinkki: Voit poistaa koko kokoelman valitsemalla oikealta Lisää Lisää ja sitten Poista.

Kokoelman jakaminen ja asetusten muuttaminen

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google-sovellus Google-sovellus.
  2. Valitse alareunasta Kokoelmat Add to.
  3. Kosketa kokoelmaa.
  4. Jaa tai muuta asetuksia:
    • Jakaminen: Valitse yläreunasta Jaa .
    • Jakamisasetusten muuttaminen: Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Jakamisasetukset.

Muita lähteitä