Føj links, billeder og meget mere fra søgeresultaterne til Samlinger

Du kan føje links, billeder og steder fra Googles søgeresultater til Samlinger, så du hurtigt kan finde dem igen.

Du kan føje billeder, steder og rejseplaner til samlinger på din iPhone og iPad.

Gem eller slet relateret aktivitet fra dine søgeresultater

Når du søger på Google, kan du få vist relateret aktivitet på baggrund af din browserhistorik i Chrome eller links, du tidligere har klikket på. Det er kun dig, der kan se disse resultater.

Du kan føje links eller billeder til en samling eller slette dem fra din historik.

1. Gå til Google.com, eller åbn Google-appen Google-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Log ind på din Google-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  3. Foretag en søgning.
  4. Tryk på Relateret aktivitet øverst på skærmen.
    • Føj til: Du kan gemme elementet i en samling ved at holde resultatet nede og derefter tryk på Føj til Føj til.
    • Slet: Du kan slette elementet i din browserhistorik ved at holde resultatet nede og derefter tryk på Slet Slet.

Føj elementer til en samling

Selvom der ikke vises relateret aktivitet, kan du stadig føje billeder, websites og steder til en samling.

1. Gå til google.com på din iPhone eller iPad.
  2. Log ind på din Google-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  3. Foretag en søgning.
  4. Tryk på et resultat, du vil gemme og derefter Føj til Føj til. Elementet føjes til din seneste samling.
  5. Føj det til en anden samling ved at trykke på Skift og derefter vælg en samling, eller tryk på Ny samling.

Se eller fjern dine gemte elementer

I Google-appen

1. Åbn Google-appen Google-appen.
  2. Nederst skal du trykke på Samlinger Føj til
  3. Tryk på en samling.
  4. Hvis du vil slette et element skal du øverst til højre trykke på Mere Mere og derefter Vælg.
  5. Vælg de elementer, du vil slette og derefter tryk på Slet Fjern.

I en browser

1. Gå til google.com på din iPhone eller iPad.
  2. Log ind på din Google-konto, hvis du ikke allerede er logget ind.
  3. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Samlinger og derefter vælg en samling.
  4. Hvis du vil slette et element skal du øverst til højre trykke på Mere Mere og derefter Vælg.
  5. Vælg de elementer, du vil slette og derefter tryk på Slet Fjern.

Del en samling, eller skift indstillinger

I Google-appen

1. Åbn Google-appen Google-appen.
  2. Nederst skal du trykke på Samlinger Føj til
  3. Tryk på en samling.
  4. Del samlingen, eller skift indstillinger:
    • Sådan deler du: Øverst skal du trykke på Del Del
    • Sådan skifter du dine delingsindstillinger: Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Delingsindstillinger.

I en browser

1. Gå til google.com på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Samlinger
  3. Tryk på en samling.
  4. Del samlingen, eller skift indstillinger:
    • Sådan deler du: Øverst skal du trykke på Del Del
    • Sådan skifter du dine delingsindstillinger: Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Delingsindstillinger.