Føj links, billeder og meget mere fra søgeresultaterne til Samlinger

Du kan føje links, billeder og steder fra Googles søgeresultater til Samlinger, så du hurtigt kan finde dem igen.

Du kan gemme forskellige ting, alt efter hvordan du bruger Google.

• Google-appen til Android-version 8.14 eller nyere: Billeder, steder, rejseplaner og websider.
  • Google.com i din mobilbrowser: Billeder, steder og rejseplaner.

Bemærk! Du kan gemme elementer i Google-appen til Android-version 8.14 eller nyere. Tjek, hvilken appversion du har, ved at trykke på menuen Menu og derefter Indstillinger og derefter Om. Se, hvordan du opdaterer apps.

Gem eller slet relateret aktivitet fra dine søgeresultater

Når du søger på Google, kan du få vist relateret aktivitet på baggrund af din browserhistorik i Chrome eller links, du tidligere har klikket på. Det er kun dig, der kan se disse resultater.

Du kan føje links eller billeder til en samling eller slette dem fra din historik.

1. Gå til google.com, eller åbn Google-appen Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  3. Foretag en søgning.
  4. Tryk på Relateret aktivitet øverst på skærmen.
    • Føj til: Du kan gemme elementet i en samling ved at holde resultatet nede og derefter tryk på Føj til Føj til.
    • Slet: Du kan slette elementet i din browserhistorik ved at holde resultatet nede og derefter tryk på Slet Slet.

Føj elementer til en samling

Selvom der ikke vises relateret aktivitet, kan du stadig føje billeder, websites og steder til en samling. Du kan ikke gemme websites, når du bruger en webbrowser.

1. Gå til google.com, eller åbn Google-appen Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  3. Foretag en søgning.
  4. Tryk på et resultat, du vil gemme. Tryk på Føj til Føj til øverst på skærmen. Elementet føjes til din seneste samling.
  5. Føj det til en anden samling ved at trykke på Skift og derefter vælg en samling, eller tryk på Ny samling.

Se eller fjern dine gemte elementer

1. Gå til google.com, eller åbn Google-appen Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  3. Tryk på menuen Menu og derefter Samlinger.
  4. Vælg en samling for at se elementer.
  5. Sådan sletter du et element:
    • Tryk på Mere Mere og derefter Vælg.
    • Vælg, hvad du vil slette.
    • Tryk på Slet Fjern.