Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Haku-widgetin lisääminen ja personointi

Voit hakea tietoja nopeammin, kun Google-sovelluksen widget on aloitusnäytöllä.

Voit muuttaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla olevan Haku-widgetin väriä, muotoa ja läpinäkyvyyttä.

Haku-widgetin personointi

1. Lisää Haku-widget etusivulle.
  2. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google Haku.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Haku-widget ja sitten Muokkaa widgetiä.
  4. Kosketa alareunan kuvakkeita valitaksesi värin, muodon, läpinäkyvyyden tason ja Google-logon muodon.
  5. Valitse Valmis.

Hakukentän logopiirrosten laittaminen päälle tai pois päältä

Toisinaan aloitusnäytön hakukentässä näkyy logopiirroksia. Ne ovat tilapäisiä ja liittyvät erikoistapahtumiin, kuten juhlapyhiin.

1. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla .
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Haku-widget.
  3. Laita Haku-widgetin logopiirrokset päälle tai pois päältä.

Haku-widgetin asetusten nollaus

Voit palauttaa widgetin oletusasetuksiin. Jos palautat widgetin oletusasetuksiin tai tyhjennät Google-sovelluksen datan, personointiasetuksesi nollataan.

1. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google Haku.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Haku-widget ja sitten Muokkaa widgetiä.
  3. Valitse alareunasta Palauta oletustyyli ja sitten Valmis.

Haku-widgetin poistaminen

Voit poistaa Haku-widgetin puhelimelta tai tabletilta. Katso, miten voit poistaa sovelluksen, pikakuvakkeen, widgetin tai ryhmän.

Jos käytät vanhempaa laitetta, et välttämättä voi poistaa Haku-widgetiä puhelimelta tai tabletilta.