Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Tilføj og tilpas din søgewidget

Find hurtigere oplysninger med widgetten for Google-appen på din startskærm.

Du kan selv vælge farve, form og gennemsigtighed for den søgewidget, der vises på din Android-telefon eller -tablet.

Tilpas din søgewidget

1. Føj søgewidgetten til din startside.
  2. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  3. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger og derefter Søgewidget og derefter Tilpas widget.
  4. Nederst på skærmen skal du trykke på ikonerne for at tilpasse farve, form, gennemsigtighed og Google-logoet.
  5. Tryk på Udfør.

Slå doodles i søgefeltet til eller fra

Nogle gange kan du se doodles i søgefeltet på din startskærm. Disse vises midlertidigt i forbindelse med særlige lejligheder som f.eks. helligdage.

1. Åbn Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger og derefter Søgewidget.
  3. Aktivér eller deaktiver Doodles i søgewidgetten.

Nulstil indstillingerne for din søgewidget

Du kan gendanne standardindstillingerne for din søgewidget. Hvis du gendanner standardindstillingerne for din widget eller rydder dine Google-appdata, nulstilles dine tilpassede indstillinger.

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger og derefter Søgewidget og derefter Tilpas widget.
  3. Nederst skal du trykke på Gendan standardlayout og derefter Udfør.

Fjern søgewidgetten

Du kan fjerne søgewidgetten fra din telefon eller tablet. Se, hvordan du fjerner en app, genvej, widget eller gruppe.

Hvis du bruger en ældre enhed, kan du muligvis ikke fjerne søgewidgetten fra din telefon eller tablet.