Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Afegir i personalitzar el widget de la Cerca

Cerqueu informació més ràpidament amb el widget de l'aplicació Google a la pantalla d'inici.

Podeu controlar el color, la forma i la transparència del widget de la Cerca que es mostra en telèfons o tauletes Android.

Personalitzar el widget de la Cerca

1. Afegiu el widget de la Cerca a la pàgina d'inici.
  2. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  3. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o foto de perfil i, a continuació, Configuració i, a continuació, Widget de la Cerca i, a continuació, Personalitza el widget.
  4. A la part inferior, toqueu les icones per personalitzar el color, la forma, la transparència i el logotip de Google.
  5. Toqueu Fet.

Activar o desactivar els doodles de la barra de cerca

De vegades, els doodles es mostraran a la barra de cerca de la pantalla d'inici. Són temporals i estan dedicats a esdeveniments especials, com ara els dies festius.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o foto de perfil i, a continuació, Configuració i, a continuació, Widget de la Cerca.
  3. Activeu o desactiveu l'opció Doodles al widget de la Cerca.

Restablir la configuració del widget de la Cerca

Podeu restablir el widget a la configuració predeterminada. Si ho feu, o si esborreu les dades de l'aplicació Google, es restablirà la configuració de personalització.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o foto de perfil i, a continuació, Configuració i, a continuació, Widget de la Cerca i, a continuació, Personalitza el widget.
  3. A la part inferior, toqueu Restableix l'estil predeterminat i, a continuació, Fet.

Suprimir el widget de la Cerca

Podeu suprimir el widget de la Cerca del vostre telèfon o tauleta. Obteniu informació sobre com podeu suprimir una aplicació, una drecera, un widget o un grup.

Si el vostre dispositiu és antic, és possible que no pugueu suprimir el widget de la Cerca del telèfon o de la tauleta.