Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Minua koskevan sisällön poistaminen Googlesta sivustoilta, joiden poistokäytännöt ovat sääntöjen vastaisia

Voimme poistaa sisältöön johtavia linkkejä Googlen hakutuloksista, jos sisältö on sivustoilla, jotka vaativat sisällön poistamisesta maksua sivustolle tai muulle taholle.

Vaatimukset

Jotta voimme harkita sisällön poistamista, sen tulee täyttää nämä vaatimukset:

1. Olet ilmoitetun URL-osoitteen sisällön aihe.
  2. Verkkosivusto ei ole yritysten arvosteluun tarkoitettu sivusto.
  3. Verkkosivuston sisällön poistokäytännöt edellyttävät maksua sivustolle tai muulle taholle.

Google Hausta löytyvän sisällön poistopyyntö

Sinä voit (tai valtuutettu edustajasi voi) lähettää pyynnön poistaa sisältöön johtavia linkkejä Googlen hakutuloksista. Valtuutetun edustajan täytyy selittää, millä tavalla ja miksi hänet on valtuutettu toimimaan puolestasi.

Tärkeää: Tarkastamme ainoastaan sellaiset URL-osoitteet, jotka sinä tai valtuutettu edustajasi lähetätte lomakkeella.

Poistopyynnön alullepano

Mitä tapahtuu poistopyynnön jättämisen jälkeen

1. Saat automaattisen sähköpostivahvistuksen. Tämä on vahvistus siitä, että olemme vastaanottaneet pyynnön.
  2. Tarkastamme pyyntösi. Jokainen pyyntö arvioidaan yllä mainittujen vaatimusten perusteella.
  3. Keräämme tarvittaessa lisätietoja. Joissakin tapauksissa saatamme pyytää sinulta lisätietoja. Jos pyynnöstä puuttuu arvioinnin kannalta tarpeellisia tietoja, kuten URL-osoitteita, lähetämme tarkemmat ohjeet ja pyydämme sinua lähettämään pyynnön uudelleen.
  4. Saat ilmoituksen kaikista toimenpiteistä. Jos pyyntö ei täytä poiston vaatimuksia, saat myös lyhyen selityksen syystä. Jos pyyntö evätään ja löydät myöhemmin sitä tukevaa lisämateriaalia, voit lähettää pyynnön uudelleen.

Usein kysyttyä

Lomakkeessa on useita poistovaihtoehtoja. Minkä valitsen?
Valitse poistettavaksi sisältötyypiksi Sisältö on sivustolla, jolla on sääntöjen vastaisia poistokäytäntöjä. Valitse sitten asuinmaasi ja valitse Seuraava.
Mitkä URL-osoitteet lähetän tarkastusta varten?

Lähetä kaikki kuvat ja verkkosivujen URL-osoitteet, jotka haluat meidän tarkastavan ja poistavan Googlen hakutuloksista.

Kuinka löydän ilmoituksen kohteena olevan sisällön URL-osoitteen?

Etsi sisällön URL-osoite hakemalla sivua tai kuvaa, josta haluat tehdä ilmoituksen.

Lue lisää:

Miten lähetän useamman kuin yhden URL-osoitteen tarkastettavaksi?

Lisää yksi URL-osoite riviä kohti. Voit lisätä korkeintaan 1 000 URL-osoitetta.

Miksi lomakkeessa pyydetään kuvakaappauksia?

Kuvakaappaukset sinuun liittyvästä sisällöstä auttavat meitä tunnistamaan loukkaavan, poistettavan sisällön. Kuvassa voi olla sisältöä, joka koskee montaa henkilöä.

Miten otan kuvakaappauksen?

Voit ottaa kuvakaappauksen tietokoneella tai mobiililaitteella. Sinun kannattaa ottaa kuvakaappaus samalla laitteella, jolla lähetät lomakkeen. Muokkaa lähettämiäsi kuvakaappauksia niin, että seksuaalissävytteiset kohdat eivät ole näkyvissä.

Katso ohjeet kuvakaappauksen ottamiseen:

Tärkeää: Kuvat lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä ovat laittomia, eikä niitä saa jakaa tällä lomakkeella. Älä ota tai liitä kuvakaappauksia sisällöstä, jossa on kuvia lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä tai mitään sisältöä, jossa alle 18-vuotiasta esitetään seksuaalisella tavalla. Katso, miten voit ilmoittaa lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön liittyvistä kuvista.

Miten pyydän sisällön poistoa, jos se ei ole enää näkyvissä?

Jos sisältö ei enää näy verkkosivulla mutta näkyy Googlen hakutuloksissa tai välimuistiin tallennettuna sivuna, voit pyytää vanhentuneen sisällön päivittämistä.