Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Suprimir de Google contingut sobre mi inclòs en llocs web amb pràctiques de supressió abusives

Si se sol·licita, podem suprimir enllaços a contingut dels resultats de la cerca de Google si el contingut es troba en llocs que requereixen que els usuaris paguin diners directament als llocs web o a altres agències perquè suprimeixin el contingut.

Requisits

Perquè puguem valorar el contingut que cal suprimir, aquest ha de complir tots els requisits següents:

1. Sou el subjecte del contingut de l'URL enviat.
  2. El lloc web no és de ressenyes d'empreses.
  3. El lloc web aplica pràctiques de supressió que requereixen un pagament al lloc web o a altres agències perquè suprimeixin contingut.

Sol·licitar la supressió de contingut de la Cerca de Google

Podeu enviar una sol·licitud perquè se suprimeixin els enllaços al contingut dels resultats de la Cerca de Google, o bé ho pot fer el vostre representant autoritzat. El vostre representant autoritzat ha d'explicar per què té autorització per actuar en nom vostre.

Important: només revisem els URL que envieu al formulari o que el vostre representant autoritzat envia al formulari.

Iniciar una sol·licitud de supressió

Què passa després d'enviar la sol·licitud de supressió

1. Rebeu una confirmació automàtica per correu electrònic. Aquesta acció confirma que hem rebut la sol·licitud.
  2. Revisem la vostra sol·licitud. Cada sol·licitud s'avalua en funció dels requisits anteriors.
  3. Recollim més informació, si cal. En alguns casos, és possible que us demanem més informació. Si la sol·licitud no té prou informació perquè la puguem avaluar (per exemple, si hi falta algun URL), us proporcionarem instruccions específiques i us demanarem que torneu a enviar la sol·licitud.
  4. Rebeu una notificació de qualsevol acció que hàgim dut a terme. En cas que la sol·licitud no compleixi els requisits per a la supressió, també hi inclourem una explicació breu. Si la vostra sol·licitud es rebutja i més endavant teniu materials addicionals per reforçar el cas, podeu tornar a enviar la sol·licitud.

Preguntes més freqüents

El formulari d'entrada inclou diverses opcions de supressió. Quina opció he de triar?
A la secció sobre el tipus de contingut que voleu suprimir, seleccioneu El contingut apareix en un lloc web amb pràctiques de supressió abusives. A continuació, seleccioneu el vostre país de residència i feu clic a Següent.
Quins URL he d'enviar a revisió?

Envieu totes les imatges o tots els URL web que vulgueu que revisem per saber si s'han de suprimir dels resultats de cerca de Google.

Com puc trobar l'URL del contingut del qual vull informar?

Per trobar l'URL del contingut, cerqueu la pàgina o la imatge de què vulgueu informar.

Obteniu informació sobre com podeu fer el següent:

Com puc enviar més d'un URL a revisió?

Afegiu un URL per línia. Podeu enviar fins a 1.000 URL.

Per què demaneu captures de pantalla al formulari?

Les captures de pantalla del contingut amb què teniu relació ens ajuden a identificar el contingut ofensiu que cal suprimir. Una imatge pot incloure contingut rellevant per a diverses persones.

Com puc fer una captura de pantalla?

Podeu fer una captura de pantalla a l'ordinador o al dispositiu mòbil. Us recomanem que feu la captura de pantalla al mateix dispositiu que utilitzeu per enviar el formulari. Editeu les captures de pantalla que envieu per amagar les parts sexualment explícites.

Obteniu informació sobre com podeu fer una captura de pantalla a:

Nota: les imatges d'abús sexual infantil són il·legals i NO s'han de compartir mitjançant aquest formulari. No feu ni inclogueu cap captura de pantalla en què hi hagi imatges d'abús sexual infantil o qualsevol contingut en què es vegin menors de 18 anys en un context sexual. Obteniu informació sobre com podeu informar d'imatges d'abús sexual infantil.

Com puc sol·licitar la supressió de contingut que ja no estigui publicat?

Si el contingut ja no es mostra en una pàgina web però apareix als resultats de la Cerca de Google o com a pàgina desada a la memòria cau, podeu sol·licitar que s'actualitzi el contingut obsolet.