Je bijdragen op Google Zoeken beheren

Als je bijdragen levert aan Google Zoeken, zoals reviews van films of vragen en antwoorden die je post, kun je ze zoeken en beheren op je pagina met bijdragen op Google Zoeken.

Je kunt ook het volgende doen:

• Q&A-meldingen dempen of verwijderen.
  • Je reacties op content zoeken, bewerken of verwijderen.
  • Andere bijdragen lezen en beoordelen.
  • Content vinden die je hebt geliket op Google Discover.

Tip: Google Maps-bijdragen staan los hiervan. Ga naar je pagina met Google Maps-bijdragen.

Wat anderen vinden

Je bijdragen zijn openbaar, dus iedereen kan zien wat je hebt geschreven. Iedereen kan je profielfoto selecteren om je bijdragen op Google Zoeken te vinden. De naam op je pagina Over mij is zichtbaar bij je bijdragen. Je kunt geen anonieme bijdragen toevoegen.

Bijdragen leveren

Belangrijk: Bekijk het beleid voor door gebruikers geposte content op Google Zoeken voordat je een bijdrage levert. Google Zoeken geeft bijdragen die niet voldoen aan het beleid, mogelijk niet weer.

Je reacties zoeken, bewerken of verwijderen

Belangrijk: Als je een bijdrage verwijdert, is dit definitief. De bijdrage kan niet worden hersteld.

Zo beheer je je reacties, zoals beoordelingen die je hebt gegeven en feiten die je hebt voorgesteld of aanbevolen:

1. Ga op je iPhone of iPad naar google.com/search/contributions.
  2. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Reacties.
  3. Tik naast een reactie die je wilt bewerken of verwijderen op Meer Meer en dan Wijzigen of Verwijderen

Je vragen en antwoorden zoeken, bewerken of verwijderen

Opmerking: Je kunt een vraag niet bewerken, maar wel verwijderen.
  1. Ga op je iPhone of iPad naar google.com/search/contributions.
  2. Zoek onder Q&A je vraag of antwoord of klik op Alles weergeven.
  3. Zo verwijder je een vraag of antwoord:
    1. Tik op de vraag of het antwoord.
    2. Tik rechtsonder in de vraag of het antwoord op Meer Meer en dan Verwijderen.
  4. Zo bewerk je een antwoord:
    1. Tik op het antwoord.
    2. Tik rechtsonder in het antwoord op Meer Meer en dan Bewerken.

Weergaven en reacties op je vragen en antwoorden vinden

1. Ga op je iPhone of iPad naar google.com/search/contributions.
  2. Zoek onder Q&A je vraag of antwoord of klik op Alles weergeven.
  3. Naast je vraag of antwoord kun je het aantal weergaven en stemmen vóór bekijken.

Een Q&A-melding dempen of verwijderen

1. Ga op je iPhone of iPad naar google.com/search/contributions.
  2. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Meldingen.
  3. Tik naast de melding op Meer Meer en dan Dempen of Verwijderen.

Schakelen tussen Google-accounts

Als je je bijdragen niet kunt vinden, zoals reacties of vragen, ga je na of je bent ingelogd op het Google-account dat je hebt gebruikt om ze toe te voegen. Zo log je in op een ander account:

1. Ga naar google.com.
  2. Klik rechtsboven op je profielfoto of initiaal en dan het account dat je wilt gebruiken.
    • Klik op Nog een account toevoegen als je je account niet ziet.