Je bijdragen op Google Zoeken beheren

Als je bijdragen levert aan Google Zoeken, zoals reviews van films, kun je ze vinden en beheren op je pagina met bijdragen op Google Zoeken.

Je kunt ook het volgende doen:

• Je reacties op content zoeken, bewerken of verwijderen.
  • Andere bijdragen lezen en beoordelen.
  • Content vinden die je hebt geliket op Google Discover.

Tip: Google Maps-bijdragen staan los hiervan. Ga naar je pagina met Google Maps-bijdragen.

Wat anderen vinden

Je bijdragen zijn openbaar, dus iedereen kan zien wat je hebt geschreven. Iedereen kan je profielfoto selecteren om je bijdragen op Google Zoeken te vinden. De naam op je pagina Over mij is zichtbaar bij je bijdragen. Je kunt geen anonieme bijdragen toevoegen.

Bijdragen leveren

Belangrijk: Bekijk het beleid voor door gebruikers geposte content op Google Zoeken voordat je een bijdrage levert. Google Zoeken geeft bijdragen die niet voldoen aan het beleid, mogelijk niet weer.

Je reacties zoeken, bewerken of verwijderen

Belangrijk: Als je een bijdrage verwijdert, is dit definitief. De bijdrage kan niet worden hersteld.

Zo beheer je je reacties, zoals beoordelingen die je hebt gegeven en feiten die je hebt voorgesteld of aanbevolen:

1. Ga naar je pagina met bijdragen op Google Zoeken.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer and then Reacties.
  3. Klik naast een reactie die je wilt bewerken of verwijderen op Meer Meer and then Wijzigen of Verwijderen

Schakelen tussen Google-accounts

Als je je bijdragen niet kunt vinden, zoals reacties, ga je na of je bent ingelogd op het Google-account dat je hebt gebruikt om ze toe te voegen. Zo log je in op een ander account:

1. Ga naar google.com.
  2. Klik rechtsboven op je profielfoto of initiaal.
  3. Klik op het account dat je wilt gebruiken.
    • Klik op Nog een account toevoegen als je je account niet ziet.