Je bijdragen op Google Zoeken beheren

Je kunt bijdragen leveren aan zoekopdrachten. Zo kun je reviews schrijven wanneer je naar films zoekt of reacties achterlaten wanneer je op zoek bent naar sportwedstrijden. Je kunt de bijdragen van anderen ook lezen en beoordelen. Als je een bijdrage hebt geleverd, kun je deze zoeken, bewerken of verwijderen.

Bijdragen op Google Zoeken werken nog niet in alle talen en alle regio's.

Tip: Google Maps-bijdragen staan los hiervan. Ga naar je pagina met Google Maps-bijdragen.

Wat anderen zien

Je bijdragen zijn openbaar, dus iedereen kan zien wat je hebt geschreven. De naam op je pagina Over mij wordt bij je bijdragen weergegeven. Je kunt geen anonieme bijdrage toevoegen.

Bijdragen leveren

Raadpleeg de Google-beleidsregels voor door gebruikers geposte content op Google Zoeken voordat je een bijdrage levert. Bijdragen die in strijd zijn met het beleid, worden mogelijk niet weergegeven.

Bekijk hoe je het volgende kunt doen:

Je bijdragen bekijken, bewerken of verwijderen

Belangrijk: Verwijderingen zijn definitief. Als je een bijdrage verwijdert, kun je deze niet meer herstellen.

1. Ga naar je pagina met Google Zoeken-bijdragen.
  2. Tik of klik op het gewenste type bijdrage. Bijvoorbeeld Reviews of Reacties.
    • Bewerken: Tik of klik naast de bijdrage op Meer Meer en dan Bewerken.
    • Verwijderen:
      • Eén bijdrage: Tik of klik naast de bijdrage op Meer Meer en dan Verwijderen.
      • Alle bijdragen: Tik of klik bovenaan op Meer Meer en dan Alles verwijderen. Kies de typen bijdragen die je wilt verwijderen. Volg daarna de stappen op het scherm.

Tip: Je kunt ook naar het onderwerp van je bijdrage zoeken, je bijdrage bekijken en vervolgens op Meer Meer tikken of klikken.