Lisäämäsi sisällön ylläpitäminen Google Haussa

Kun lisäät Hakuun omaa sisältöä (esim. elokuva-arvosteluja), voit katsoa ja ylläpitää sitä Google Haun sisältösivulla.

Voit myös

• etsiä, muokata tai poistaa omia reaktioita sisältöön
  • lukea ja arvioida muiden lisäämää sisältöä
  • löytää sisältöä, josta tykkäsit Google Discoverissa.

Vinkki: Google Mapsiin lisätyt sisällöt ovat erillisiä. Siirry Google Mapsin sisältösivuille.

Mitä muut löytävät

Lisäämäsi sisältö on julkista, joten kaikki voivat löytää kirjoittamasi tekstin. Kuka tahansa voi valita profiilikuvasi löytääkseen lisäämäsi sisällön Google Hausta. Sisältösi yhteydessä näkyy Tietoja minusta ‑sivulla oleva nimesi. Et voi lisätä nimetöntä sisältöä.

Sisällön lisääminen

Tärkeää: Ennen kuin lisäät sisältöä, lue Googlen Haussa julkaistun käyttäjäsisällön käytännöt. Haussa ei välttämättä näytetä käytäntöjen vastaista sisältöä.

Reaktioiden etsiminen, muokkaaminen ja poistaminen

Tärkeää: Jos poistat sisällön, se on lopullista eikä sisältöä voi palauttaa.

Jos haluat ylläpitää reaktioitasi, esim. lähettämiäsi arvosteluita ja ehdottamiasi tai suosittelemiasi faktoja, tee näin:

1. Siirry Google Haun sisältösivulle.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sittenReaktiot.
  3. Jos haluat muokata reaktiota tai poistaa sen, valitse Lisää Lisää ja sitten Muuta tai Poista.

Google-tilin vaihtaminen

Jos et löydä omaa sisältöäsi (esim. reaktioita), varmista, että olet kirjautuneena samalle Google-tilille, jota käytit lisätessäsi sen. Toiselle tilille kirjautuminen:

1. Siirry osoitteeseen google.fi.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta.
  3. Klikkaa tiliä, jota haluat käyttää.
    • Jos tiliä ei näy luettelossa, valitse Lisää tili.