Administrer dine bidrag i Google Søgning

Du kan tilføje bidrag, når du søger efter noget. Du kan f.eks. skrive anmeldelser, når du søger efter film, eller skrive kommentarer, når du søger efter sportsspil. Du kan også læse og bedømme andres bidrag. Når du har tilføjet bidrag, kan du finde, redigere og slette dem.

Bidrag i Google Søgning fungerer endnu ikke på alle sprog og i alle regioner.

Tip! Google Maps-bidrag finder du et andet sted. Gå til din side med Google Maps-bidrag.

Hvad andre kan se

Dine bidrag er offentlige, så alle kan se, hvad du skriver. Navnet på siden Om mig vises sammen med dine bidrag. Du kan ikke tilføje et anonymt bidrag.

Tilføj bidrag

Se Googles politikker for indhold, der er indsendt af brugere i Søgning, inden du skriver dit bidrag. Bidrag, der ikke følger politikkerne, vises muligvis ikke.

Sådan gør du:

Se, rediger eller slet dine bidrag

Vigtigt! Når du sletter, er det permanent. Du kan ikke gendanne et bidrag, når du først har slettet det.

1. Gå til din side med Google Søgning-bidrag.
  2. Tryk eller klik på den type bidrag, du vil se, f.eks. Anmeldelser eller Kommentarer.
    • Sådan redigerer du: Ud for bidraget kan du trykke eller klikke på Mere Mere og derefter Rediger.
    • Sådan sletter du:
      • Ét bidrag: Ud for bidraget kan du trykke eller klikke på Mere Mere og derefter Slet.
      • Alle bidrag: Tryk eller klik på Mere Mere øverst og derefter Slet alle. Vælg hvilken slags bidrag, der skal slettes. Følg derefter vejledningen på skærmen.

Tip! Du kan også søge efter emnet for dit bidrag. Når du har fundet det, kan du trykke eller klikke på Mere Mere.