Gestionar les vostres contribucions a la Cerca de Google

Podeu fer contribucions a les vostres cerques. Per exemple, podeu deixar ressenyes quan cerqueu pel·lícules o comentaris quan cerqueu partits. També podeu llegir i puntuar les contribucions que hagin fet els altres. Quan feu contribucions les podeu trobar, editar o suprimir.

Les contribucions a la Cerca de Google encara no funcionen en tots els idiomes ni en totes les regions.

Consell: les contribucions de Google Maps són independents de la resta. Aneu a la pàgina de contribucions de Google Maps.

Què veuen els altres

Les contribucions són públiques, així que tothom pot veure el que heu escrit. El nom que figura a la pàgina Sobre mi es mostra juntament amb les vostres contribucions. Tingueu en compte que no poden ser anònimes.

Fer contribucions

Abans de fer una contribució, consulteu les polítiques del contingut publicat pels usuaris a la Cerca. Les contribucions que no compleixin les polítiques pot ser que no es mostrin.

Més informació sobre:

Consultar, editar o suprimir les contribucions

Important: les supressions són permanents. Si suprimiu una contribució, no la podreu recuperar.

1. Aneu a la pàgina de contribucions de la Cerca de Google.
  2. Toqueu el tipus de contribucions que voleu o feu-hi clic. Per exemple, Ressenyes o Comentaris.
    • Per editar: al costat de la contribució, toqueu Més Més i després Edita o feu-hi clic.
    • Per suprimir:
      • Una contribució: al costat de la contribució, toqueu Més Més i després Suprimeix o feu-hi clic.
      • Totes les contribucions: a la part superior, toqueu Més Més i després Suprimeix-ho tot o feu-hi clic. Trieu els tipus de contribucions que voleu suprimir. Seguiu els passos que es mostren a la pantalla.

Consell: també podeu cercar el tema de la contribució, trobar la vostra contribució i, tot seguit, tocar Més Més o fer-hi clic.