Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Contactar amb el propietari d'un lloc web

Per suprimir contingut d'un lloc web, normalment cal contactar amb el propietari del lloc web. Encara que hàgiu trobat el contingut del lloc web amb Google, Google no en té el control.

Per què cal contactar amb el propietari del lloc web?

Encara que Google suprimeixi una pàgina web o una imatge dels resultats de la cerca, la pàgina continua existint al lloc web. Això significa que es pot trobar amb l'URL del lloc, amb l'opció per compartir dels mitjans socials o amb altres motors de cerca.

La millor opció és contactar amb el propietari del lloc web, perquè és qui pot suprimir la pàgina per complet.

Nota: si es mostra una foto o certa informació als resultats de la Cerca de Google, només significa que la informació existeix a Internet, no que Google l'aprovi.

Com podeu contactar amb el propietari d'un lloc web

Hi ha diverses maneres de contactar amb el propietari d'un lloc web:

1. Enllaç de contacte: cerqueu un enllaç del tipus "Contacta amb nosaltres" o l'adreça electrònica del propietari del lloc web. Aquestes dades sovint es troben a la pàgina d'inici del lloc web.
  2. Cercar informació de contacte mitjançant Whois: podeu cercar el propietari del lloc web a Whois (qui és?) utilitzant Google. Aneu a google.com i cerqueu whois www.example.com. L'adreça electrònica per contactar amb el propietari del lloc web sol trobar-se als camps "Registrant Email" (Adreça electrònica del titular del domini) o "Administrative Contact" (Contacte administratiu).
  3. Contactar amb l'empresa que allotja el lloc web: normalment, el resultat de la cerca a Whois inclou informació sobre qui allotja el lloc web. Si no podeu contactar amb el propietari del lloc web, proveu de contactar amb l'empresa que l'allotja.

Si el propietari del lloc web ja ha fet els canvis sol·licitats en un lloc web que es mostra als resultats de la cerca, podeu enviar una sol·licitud de supressió de pàgines web per demanar-nos que suprimim la informació obsoleta.