Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Zoeken naar evenementen op Google

Je kunt evenementen vinden op google.com op je mobiele apparaat of computer. Selecteer een evenement dat je interessant lijkt om er meer informatie over te bekijken, een routebeschrijving op te vragen of uit te zoeken waar je kaartjes kunt kopen.

Belangrijk: Deze functie is niet in alle landen of talen beschikbaar.
Probeer om te beginnen de volgende zoekopdrachten eens: evenementen bij mij in de buurt of gezinsvriendelijke evenementen.

Zoeken op locatie

• Als je evenementen bij jou in de buurt wilt zoeken: Zoek naar een evenement zonder een locatie te noemen. Zoek bijvoorbeeld naar evenementen of evenementen bij mij in de buurt.
  • Als je evenementen in een andere regio wilt zoeken: Voeg een locatie toe aan je zoekopdracht. Zoek bijvoorbeeld naar concerten in Chicago.

Aanbevelingen voor evenementen bekijken

Als je niet bent ingelogd op je Google-account, vind je alleen populaire evenementen of evenementen bij jou in de buurt.

Ga als volgt te werk om meer aanbevolen evenementen te vinden:

1. Ga naar google.com en zoek naar een evenement.
  2. Tik op Meer evenementen zoeken en dan Voor jou.

We raden je aan de details van een evenement te controleren voordat je er naartoe gaat. De planning kan zijn veranderd tussen het moment dat je een evenementvermelding bekijkt en dat het plaatsvindt. Google leidt geen informatie over ras, religie, gezondheid of andere beschermde groepen of onderwerpen af. Deze onderwerpen worden niet gebruikt voor aanbevelingen.

Een evenement opslaan

1. Ga naar google.com en zoek naar een evenement.
  2. Zoek het evenement dat je wilt opslaan.
  3. Tik in de lijst met evenementen op Opslaan Toevoegen aan.

Zoek naar evenementen om je opgeslagen evenementen te vinden. Tik op Meer evenementen zoeken en dan Opgeslagen.

Je evenementen toevoegen aan Google

Als je evenementen organiseert, kun je je evenementen toevoegen op Google.

Hoe aanbevelingen werken

Aanbevelingen voor evenementen zijn gebaseerd op wat populair of trending is op Google en op overeenkomsten met populaire evenementen uit het verleden. Als je bent ingelogd op je Google-account en Persoonlijke resultaten hebt aangezet, worden de aanbevelingen van Google ook gebaseerd op je activiteit in Google-producten. Dit zijn evenementen waarvan Google denkt dat je er misschien in geïnteresseerd bent, maar het is aan jou om te beslissen welke evenementen iets voor jou zijn. Je kunt Persoonlijke resultaten uitzetten via Je gegevens in Google Zoeken.