Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søg efter begivenheder på Google

Du kan finde begivenheder på google.com på din mobilenhed eller computer. Vælg en begivenhed, som du synes ser interessant ud, for at få flere oplysninger, se en rutevejledning eller finde ud af, hvor du kan købe billetter.

Vigtigt! Denne funktion er ikke tilgængelig på alle sprog eller i alle lande.
Kom godt i gang ved at prøve en af følgende søgninger: Begivenheder i nærheden eller børnevenlige begivenheder.

Søg efter sted

• Sådan finder du begivenheder i nærheden af dig: Søg efter en begivenhed uden at tilføje et sted. Du kan f.eks. søge efter begivenheder eller begivenheder i nærheden.
  • Sådan finder du begivenheder et andet sted: Føj et sted til din søgning. Du kan f.eks. skrive koncerter i Odense.

Gennemse anbefalede begivenheder

Hvis du ikke er logget ind på din Google-konto, får du kun vist populære begivenheder eller begivenheder i nærheden.

Sådan finder du flere begivenheder, der er anbefalet til dig:

1. Gå til google.com, og søg efter en begivenhed.
  2. Tryk på Søg efter flere begivenheder og derefter Til dig.

Vi anbefaler, at du tjekker oplysningerne om begivenheden igen, før du deltager i den. Planerne kan ændre sig fra det tidspunkt, hvor du kigger på en begivenhed, til den finder sted. Google sorterer ikke på baggrund af race, religion, sundhed eller andre beskyttede grupper eller emner. Disse emner anvendes ikke i anbefalingerne.

Gem en begivenhed

1. Gå til google.com, og søg efter en begivenhed.
  2. Find den begivenhed, du vil gemme.
  3. Tryk på Gem Føj til på listen over begivenheder.

Søg efter begivenheder for at finde dine gemte begivenheder. Tryk på Søg efter flere begivenheder og derefter Gemt.

Føj dine begivenheder til Google

Hvis du arrangerer begivenheder, kan du se, hvordan du føjer dine begivenheder til Google.

Sådan fungerer anbefalinger

Anbefalede begivenheder er baseret på det, der er populært på Google, og tidligere populære begivenheder, der minder om dem. Hvis du er logget ind på din Google-konto og har slået Personlige resultater til, er Googles anbefalinger også baseret på din aktivitet i Google-produkter. Google tror, du kan være interesseret i disse anbefalede begivenheder, men det er op til dig selv at beslutte, hvilke begivenheder der er de rigtige for dig. Du kan slå Personlige resultater fra under Dine data i Søgning.