Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Zoeken op Google en de resultaten versturen via je toetsenbord

Je kunt vanaf je mobiele apparaat alles zoeken en delen, zoals restaurants in de buurt, video's en weersverwachtingen.

1. Installeer Gboard op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open een app waarin je kunt typen, zoals Gmail of Keep.
  3. Tik op een plek waar je tekst kunt invullen.
  4. Tik bovenaan het toetsenbord op Functiemenu openen en dan.
  5. Tik op Zoeken Zoeken.
  6. Typ je verzoek in de zoekbalk.
  7. Tik onderaan op Zoeken Zoeken.
  8. Tik onder of naast een zoekresultaat op Delen. Er komt een link naar de pagina in het berichtvak te staan.

Tip: Als er onder het zoekresultaat suggesties staan, kun je op een van de suggesties tikken om de gerelateerde informatie te bekijken.