Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Googlesta hakeminen ja hakutulosten lähettäminen näppäimistön avulla

Voit hakea mobiililaitteella lähellä olevia ravintoloita, videoita, sääennusteita ja muita sisältöjä sekä lähettää niitä muille

Tärkeää: Gboard on saatavilla iPhoneille ja iPadeille, joissa on iOS 9 tai uudempi.

1. Asenna Gboard iPhonelle tai iPadille.
  2. Avaa sovellus, jolla voit kirjoittaa, kuten Gmail tai Keep.
  3. Napauta kohtaa, johon voit kirjoittaa tekstiä.
  4. Valitse näppäimistön yläreunasta Google Google-sovellus.
  5. Kirjoita pyyntösi hakukenttään.
  6. Valitse Instant-hakutulos tai Haku.
  7. Valitse jaettava kortti hakutuloksista. Viestikenttään lisätään verkkosivun nimi ja linkki.
  8. Jos haluat lähettää kuvan kortista, valitse viestikenttä ja sitten Liitä.

Kuvan hakeminen

1. Tee vaiheet 1–5 iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse näytön alareunasta Kuva Lisää kuva.
  3. Valitse kuva, jonka haluat jakaa.
  4. Napauta viestikenttää ja sitten Liitä.