Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søg på Google, og send resultaterne fra tastaturet

Du kan søge efter og dele hvad som helst fra din mobilenhed, f.eks. restauranter i nærheden, videoer og vejrudsigter.

1. Installer Gboard på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn en app, du kan skrive med, f.eks. Gmail eller Keep.
  3. Tryk på et område, hvor du kan angive tekst.
  4. Tryk på menuen Åbn funktioner og så øverst på tastaturet.
  5. Tryk på Søg Søg.
  6. Skriv din forespørgsel i søgefeltet.
  7. Nederst skal du trykke på Søg Søg.
  8. Tryk på Del under eller ud for et søgeresultat. Der vises et link til siden i beskedfeltet.

Tip! Hvis der vises forslag under søgeresultatet, kan du trykke på et af dem for at se relaterede oplysninger.