Lyssna på podcaster via Google Podcasts

Du kan hitta och lyssna på poddar med Google Podcasts Google Podcasts. Om du har en telefon eller surfplatta med Android kan du

Hitta och prenumerera på poddar

Poddar du prenumererar på visas högst upp i Google Podcasts. Om du vill avsluta prenumerationen på en podd öppnar du den och trycker på Prenumererar.

Ladda ned specifika poddar

1. Öppna Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Tryck på Sök Sök.
  3. Ange poddens namn.
  4. Tryck på podden följt av Prenumerera.

Upptäcka fler poddar

• Rulla nedåt till avsnitt som Populära poddar och Populärt.
  • Sök efter ett ämne som du är intresserad av, till exempel sport eller nyheter.

Hitta och spela upp avsnitt

Hitta ett avsnitt av en podd du prenumererar på

1. Öppna Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Om du vill visa:
    • alla tillgängliga avsnitt av en podd trycker du på podden.
    • information om avsnittet trycker du på avsnittets namn.
    • nya, pågående och nedladdade avsnitt rullar du nedåt till För dig. Tryck på de avsnitt du vill lyssna på.

Tips! Återgå till huvudsidan genom att trycka på Google Podcasts Google Podcasts uppe till vänster.

Spela upp ett avsnitt av en podd

1. Tryck på Spela upp Spela upp vid avsnittet. Om informationssidan är öppen trycker du på Spela upp avsnitt.
  2. Avsnittet som spelas visas längst ned på skärmen.
  3. Du hittar fler kontroller genom att trycka på avsnittet som spelas längst ned på skärmen. Du kan pausa, hoppa framåt eller bakåt, ändra hastigheten och förkorta tysta partier.

Hantera nedladdningar

Ladda ned avsnitt
  1. Tryck på ett avsnitt.
  2. Tryck på Ladda ned Ladda ned.
Ändra när nedladdningar tas bort
Som standard tas nedladdade avsnitt bort från Google Podcasts efter följande tidsperioder:
  • 24 timmar efter att du har lyssnat på avsnittet.
  • 30 dagar efter nedladdning.
Så här ändrar du dessa tider:
  1. Tryck på Mer Mer följt av Inställningar Inställningar.
  2. Tryck på Ta bort färdigspelade avsnitt och välj en tid.
  3. Tryck på Ta bort avsnitt som inte är färdigspelade och välj en tid.
Ta bort nedladdningar själv
Så här tar du bort
  • ett specifikt avsnitt:
    1. Tryck på avsnittet.
    2. Tryck på Nedladdat Nedladdat följt av Ta bort nedladdning.
  • alla nedladdade avsnitt:
    1. Tryck på Nedladdningar under För dig följt av Alla nedladdade avsnitt.
    2. Tryck på Mer Mer följt av Ta bort alla.

Hantera poddar

Ändra ordning eller avsluta prenumerationer
  1. Öppna Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Redigera poddar Redigera podcaster.
  3. Gör ändringarna.
    • Ändra ordning på poddarna genom att trycka på en podd du vill flytta och dra den dit du vill.
    • Avsluta prenumerationer genom att trycka på poddarna du inte vill ha följt av Ta bort Ta bort.
Lägga till en podd på startskärmen
  1. Öppna poddens sida.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Lägg till på startskärmen.
Om du vill ta bort en podd från startskärmen trycker du på den och drar den till Ta bort.
Använda Google Podcasts i mörkt läge

Mörkt läge är tillgängligt på Android 9 och senare.

På Android 10 och senare

1. Öppna appen Inställningar Appen Inställningar.
  2. Tryck på Skärm.
  3. Aktivera Mörkt tema

Tips! Om mörkt tema inte aktiveras för Google Podcasts testar du att ställa in temat för Google-appen till systemets standardinställning. Läs mer om hur du ändrar inställningarna i din version av Google-appen.

På Android 9

Du kan aktivera mörkt läge genom att aktivera batterisparläget på enheten. Läs mer om hur du aktiverar batterisparläget.

Öppna poddens webbplats
  1. Öppna poddens sida.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Besök webbplatsen Besök webbplatsen.
Du kan öppna en donationssida för vissa poddar genom att trycka på $ Ge ett bidrag.