Lyssna på podcaster via Google Podcasts

Du kan hitta och lyssna på podcaster med Google Podcasts Google Podcasts. Om du har en mobil eller surfplatta med Android kan du

Hitta och prenumerera på podcaster

Podcaster du prenumererar på visas högst upp i Google Podcasts. Om du vill avsluta prenumerationen på en podcast öppnar du den och trycker på Prenumererar.

Ladda ned specifika podcaster

1. Öppna Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Tryck på Sök Sök.
  3. Ange podcasts namn.
  4. Tryck på podcasten följt av Prenumerera.

Upptäcka fler podcaster

• Rulla nedåt till avsnitt som Populära podcastar och Populärt.
  • Sök efter ett ämne som du är intresserad av, till exempel sport eller nyheter.

Hitta och spela upp avsnitt

Hitta ett avsnitt av en podcast du prenumererar på

1. Öppna Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Om du vill visa
    • alla tillgängliga avsnitt av en podcast trycker du på podcasten.
    • information om avsnittet trycker du på avsnittets namn.
    • nya, pågående och nedladdade avsnitt rullar du nedåt till För dig. Tryck på det avsnitt du vill lyssna på.

Tips! Öppna huvudsidan igen genom att trycka på Google Podcasts Google Podcasts uppe till vänster.

Spela upp ett avsnitt av en podcast

1. Tryck på Spela upp Spela upp vid avsnittet. Om informationssidan är öppen trycker du på Spela upp avsnitt.
  2. Avsnittet som spelas visas längst ned på skärmen.
  3. Du hittar fler kontroller genom att trycka på avsnittet som spelas längst ned på skärmen. Du kan pausa, hoppa framåt eller bakåt, ändra hastigheten och förkorta tysta partier.

Hantera nedladdningar

Ladda ned avsnitt
  1. Tryck på ett avsnitt.
  2. Tryck på Ladda ned Ladda ned.
Ändra när nedladdningar tas bort
Som standard tas nedladdade avsnitt bort från Google Podcasts efter följande tidsperioder:
  • 24 timmar efter att du har lyssnat på avsnittet.
  • 30 dagar efter nedladdning.
Så här ändrar du dessa tider:
  1. Tryck på Mer följt av Inställningar Inställningar.
  2. Tryck på Ta bort färdigspelade avsnitt och välj en tid.
  3. Tryck på Ta bort avsnitt som inte är färdigspelade och välj en tid.
Ta bort nedladdningar själv
Så här tar du bort
  • ett specifikt avsnitt:
    1. Tryck på avsnittet.
    2. Tryck på Nedladdat Nedladdat följt av Ta bort nedladdning.
  • alla nedladdade avsnitt:
    1. Tryck på Nedladdningar under För dig.
    2. Tryck på Mer Mer följt av Ta bort alla nedladdningar.

Hantera podcaster

Ändra ordning eller avsluta prenumerationer
  1. Öppna Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Tryck på Inställningar Inställningar följt av Redigera podcaster Redigera podcaster.
  3. Gör ändringarna.
    • Ändra ordning på podcasterna genom att trycka på en podcast du vill flytta och dra den dit du vill.
    • Avsluta prenumerationer genom att trycka på podcasterna du inte vill ha följt av Ta bort Ta bort.
Lägga till en podcast på startskärmen
  1. Öppna podcastens sida.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Inställningar Inställningar.
  3. Tryck på Lägg till på startskärmen.
Om du vill ta bort en podcast från startskärmen trycker du på den och drar den till Ta bort.
Öppna en podcasts webbplats
  1. Öppna podcastens sida.
  2. Tryck på Mer Mer.
  3. Tryck på Besök webbplats Besök webbplatsen.
Du kan öppna en donationssida för vissa podcaster genom att trycka på $ Ge ett bidrag.