Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Lyt til podcasts med Google Podcasts

Du kan finde og lytte til podcasts med Google Podcasts Google Podcasts.
Tip! Hvis du vil synkronisere din afspilningsstatus på alle enheder, hvor du er logget ind, skal du logge ind på din Google-konto og aktivere Web- og appaktivitet.Hvis du indstiller din aktivitet til at blive slettet automatisk, slettes din afspilningsstatus også efter den angivne tid.
Tip! Opdater Google-appen for at få de nyeste funktioner i Google Podcasts.

På din Android-telefon eller -tablet kan du:

• Downloade Google Podcasts-appen.
  • Bede Google-assistenten om at afspille en bestemt podcast.
  • Søge efter en podcast i Google-appen Google Søgning eller på google.dk.

Find og abonner på podcasts

Du kan se dine abonnementer øverst til venstre i Google Podcasts. Hvis du vil afmelde en podcast, skal du åbne den og trykke på Abonneret.

Vigtigt! Når du afspiller en podcast, anvender Google Podcasts din enhed til at anmode om lyden fra det website, der hoster den pågældende podcast. Denne anmodning indeholder oplysninger om den enhed, der sender anmodningen, f.eks. IP-adressen og hvilken type enhed du vil lytte på (f.eks. Chrome, Safari, Android eller iOS).

Find flere podcasts

1. Åbn Google Podcasts Google Podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Søg Søg.
  3. Du får vist anbefalinger.
    • Tip! I nogle lande kan du vælge en podcastgenre. Tryk på en kategori, f.eks. Humor, øverst på skærmen.

Find et afsnit af en podcast, du abonnerer på

1. Åbn Google Podcasts Google Podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Sådan finder du:
    • Alle tilgængelige afsnit af en podcast: Tryk på podcasten.
    • Oplysninger om et afsnit: Tryk på navnet på afsnittet.
    • Igangværende eller downloadede afsnit: Tryk på Aktivitet Aktivitet nederst på skærmen.
    • Nye afsnit: Tryk på Startskærm Hjem nederst på skærmen.
Tryk på Startskærm Hjem nederst til venstre for at vende tilbage til hovedsiden.

Afspil et afsnit af en podcast

1. Tryk på Afspil Afspil ud for afsnittet.
    • Hvis du er på en infoside, kan du trykke på Afspil afsnit.
  2. Dit afsnit afspilles nederst på skærmen.
  3. Tryk på det afsnit, der afspilles, nederst på skærmen for at se flere funktioner. Du kan sætte afspilningen på pause, spole frem eller tilbage, ændre hastigheden, forkorte perioder uden lyd og indstille en sleeptimer.

Se, hvordan du får vist afspilningsknapper på din låseskærm.

Administrer din kø

Føj et afsnit til din kø

1. Åbn Google Podcasts Google Podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Føj til kø Føj til playliste ud for et afsnit.
    • Føjet til kø Føjet til playliste vises ud for elementer, der er føjet til din kø.

Fjern afsnit fra din kø

1. Åbn Google Podcasts Google Podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Aktivitet Aktivitet og derefter Din kø.
  3. Sådan fjerner du elementer:
    • Et enkelt afsnit: Tryk på Føjet til kø Føjet til playliste ud for afsnittet.
    • Alle afsnit: Øverst på skærmen skal du trykke på Mere Mere og derefter Ryd din kø.

Skift rækkefølgen af indhold i din kø

1. Åbn Google Podcasts Google Podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Aktivitet Aktivitet og derefter Din kø.
  3. Hold Flyt Flyt nede ud for afsnittet, og træk det derefter til det ønskede sted.

Lyt til podcasts på en anden Google-konto

1. Åbn Google Podcasts Google Podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller initial øverst til højre.
  3. Tryk på Tilføj en anden konto, eller vælg den konto, du vil bruge.

Lyt til podcasts i din bil

Tilføj en podcast via RSS-feed

Vigtigt! Denne funktion er tilgængelig, når du logger ind.

Du kan også tilføje en podcast via RSS-feed. Når du har tilføjet en podcast, vises den sammen med de andre podcasts, du abonnerer på.

1. Åbn Google Podcasts Google Podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst skal du trykke på Aktivitet Aktivitet og derefter Abonnementer.
  3. Tryk på Mere Mere og derefter Tilføj via RSS-feed.
  4. Angiv feedets webadresse.
  5. Tryk på Abonner.