Lyt til podcasts med Google Podcasts

Du kan finde og lytte til podcasts med Google Podcasts Google Podcasts. På din Android-telefon eller -tablet kan du:

Find og abonner på podcasts

Du kan se dine abonnementer øverst i Google Podcasts. Hvis du vil afmelde en podcast, skal du åbne den og trykke på Abonneret.

Hent specifikke podcasts

1. Åbn Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Tryk på Søg Søg.
  3. Angiv navnet på podcasten.
  4. Tryk på podcasten og derefter Abonner.

Opdag flere podcasts

• Rul ned til sektioner som f.eks. "Mest populære podcasts" og "Populære".
  • Søg efter et emne, der interesserer dig, f.eks. sport eller nyheder.

Find og afspil afsnit

Find et afsnit af en podcast, du abonnerer på

1. Åbn Google Podcasts Google Podcasts.
  2. For at se:
    • Alle tilgængelige afsnit af en podcast: Tryk på podcasten.
    • Oplysninger om et afsnit: Tryk på navnet på afsnittet.
    • Nye, igangværende eller downloadede afsnit: Rul ned til "Til dig". Tryk på den type afsnit, du vil se.

Tip! Du kan vende tilbage til hovedsiden ved at trykke på Google Podcasts Google Podcasts øverst til venstre.

Afspil et afsnit af en podcast

1. Tryk på Afspil Afspil ud for afsnittet. Hvis du er på en infoside, skal du trykke på Afspil afsnit.
  2. Det afsnit, der afspilles, vises nederst på skærmen.
  3. Hvis du vil se flere funktioner, skal du trykke nederst på skærmen i det afsnit, der afspilles. Du kan sætte afspilningen på pause, spole frem eller tilbage, ændre hastigheden og forkorte perioder uden lyd.

Administrer dine downloads

Download afsnit
  1. Tryk på et afsnit.
  2. Tryk på Download Download.
Vælg, hvornår downloads skal fjernes
Google Podcasts fjerner som standard downloadede afsnit:
  • 24 timer efter afspilningen er slut
  • 30 dage efter det blev downloadet
Sådan ændrer du disse tider:
  1. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger Indstillinger.
  2. Tryk på Fjern afsnit, der er lyttet til ende, og vælg hvornår.
  3. Tryk på Fjern uafsluttede afsnit, og vælg hvornår.
Fjern selv downloads
Sådan fjerner du:
  • Et bestemt afsnit:
    1. Tryk på afsnittet.
    2. Tryk på Downloadet Downloadet og derefter Fjern download.
  • Alle downloadede afsnit:
    1. Under "Til dig" skal du trykke på Downloads og derefter Alle downloadede afsnit.
    2. Tryk på Mere Mere og derefter Fjern alle.

Administrer dine podcasts

Skift rækkefølge eller afmeld
  1. Åbn Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Rediger dine podcasts Rediger podcasts.
  3. Foretag dine ændringer.
    • Hvis du vil ændre rækkefølgen, skal du trække i hver af de podcasts, du vil flytte.
    • Hvis du vil afmelde en podcast, skal du trykke på den podcast, du vil fjerne og derefter Fjern Fjern.
Føj en podcast til din startskærm
  1. Åbn siden for podcasten.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Føj til startskærm.
Du kan fjerne en podcast fra din startskærm ved at trække den hen til Fjern.
Brug Google Podcasts i mørk tilstand

Mørk tilstand er tilgængelig på Android 9 og nyere.

På Android 10 og nyere

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger.
  2. Tryk på Skærm.
  3. Aktivér Mørkt tema.

Tip! Hvis Google Podcasts ikke anvender det mørke tema, kan du prøve at indstille temaet for din Google-app til "Systemstandard". Se, hvordan du ændrer dine indstillinger for Google-appen.

På Android 9

Du kan aktivere mørk tilstand ved at aktivere batterisparefunktionen på din enhed. Se, hvordan du aktiverer batterisparefunktionen.

Gå til websitet for en podcast
  1. Åbn siden for podcasten.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Gå til website Besøg websitet.
På visse podcasts kan du trykke på Donér for at åbne en donationsside.