Notificació

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Escoltar podcasts amb Google Podcasts

Amb Google Podcasts Google Podcasts, podeu cercar i escoltar podcasts.
Consell: per sincronitzar el progrés d'escolta en tots els dispositius en què teniu la sessió iniciada, cal que inicieu la sessió al vostre Compte de Google i que tingueu activada l'opció Activitat al web i en aplicacions. Si establiu l'activitat perquè se suprimeixi automàticament, el progrés d'escolta també se suprimirà després del període de temps que hàgiu establert.

A l'iPhone o l'iPad, podeu fer el següent:

Cercar podcasts i subscriure-s'hi

Podeu trobar les vostres subscripcions a la part superior esquerra de Google Podcasts. Per cancel·lar-ne alguna, obriu el podcast i toqueu Subscrit.

Important: quan reproduïu un podcast, Google Podcasts utilitza el dispositiu per sol·licitar l'àudio del lloc web que l'allotja. Aquesta sol·licitud inclou informació sobre el dispositiu que la fa, com ara l'adreça IP i el tipus de dispositiu on voleu escoltar el podcast (per exemple, Chrome, Safari, Android o iOS).

Descobrir més podcasts

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Toqueu Cerca Cerca.
  3. Rebreu recomanacions.
    • Consell: en alguns països, podeu triar un gènere de podcast. A la part superior, toqueu una categoria, com ara Comèdia.

Trobar un episodi d'un podcast al qual esteu subscrit

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Per cercar:
    • Tots els episodis disponibles d'un podcast: toqueu el podcast.
    • Informació de l'episodi: toqueu-ne el nom.
    • Episodis en curs o baixats: a la part inferior, toqueu Activitat Activitat.
    • Episodis nous: a la part inferior, toqueu Inici Inici.
Per tornar a la pàgina principal, a la part inferior esquerra, toqueu Inici Inici.

Reproduir un episodi d'un podcast

1. Al costat de l'episodi, toqueu Reprodueix Reprodueix. Si sou en una pàgina d'informació, toqueu Reprodueix l'episodi.
  2. L'episodi que s'està reproduint es mostra a la part inferior de la pantalla.
  3. Per veure més controls, a la part inferior de la pantalla, toqueu l'episodi que s'està reproduint. Podeu posar-lo en pausa, avançar-hi, retrocedir-hi, canviar-ne la velocitat, escurçar-ne els silencis i definir un temporitzador.

Gestionar la cua

Afegir un episodi a la cua

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Al costat de qualsevol episodi, toqueu Afegeix a la cua Afegeix a la llista de reproducció.
    • Al costat dels elements de la cua, hi haurà l'opció S'ha afegit a la cua S'ha afegit a la llista de reproducció.

Suprimir episodis de la cua

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Activitat Activitat i, a continuació, La teva cua.
  3. Per suprimir:
    • Un sol episodi: al costat de l'episodi, toqueu S'ha afegit a la cua S'ha afegit a la llista de reproducció.
    • Tots els episodis: a la part superior, toqueu Més Més i, a continuació, Esborra la cua.

Canviar l'ordre de la cua

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Activitat Activitat i, a continuació, La teva cua.
  3. Al costat de l'episodi, mantingueu premut Mou Mou i arrossegueu-lo fins a on vulgueu.

Escoltar podcasts en un altre Compte de Google

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial.
  3. Toqueu Afegeix un altre compte o trieu el compte que vulgueu utilitzar.

Escoltar podcasts al cotxe

Afegir un podcast via feed RSS

Important: aquesta funció està disponible quan inicieu la sessió.

També podeu afegir un podcast via feed RSS. Una vegada afegit, el podcast es mostrarà juntament amb la resta de programes als quals us hàgiu subscrit.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Activitat Activitat i, a continuació, Subscripcions.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Afegeix via feed RSS.
  4. Introduïu l'URL del feed.
  5. Toqueu Subscriu-me.

Articles relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda