Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Escoltar podcasts amb Google Podcasts

Amb Google Podcasts Google Podcasts, podeu cercar i escoltar podcasts.
Consell: per sincronitzar el progrés d'escolta en tots els dispositius en què teniu la sessió iniciada, cal que inicieu la sessió al vostre Compte de Google i que tingueu activada l'opció Activitat al web i en aplicacions. Si establiu l'activitat perquè se suprimeixi automàticament, el progrés d'escolta també se suprimirà després del període de temps que hàgiu establert.

Cercar podcasts i subscriure-s'hi

Podeu trobar les vostres subscripcions a la part superior esquerra de Google Podcasts. Per cancel·lar-ne alguna, obriu el podcast i toqueu Subscrit.

Important: quan reproduïu un podcast, Google Podcasts utilitza el dispositiu per sol·licitar l'àudio del lloc web que l'allotja. Aquesta sol·licitud inclou informació sobre el dispositiu que la fa, com ara l'adreça IP i el tipus de dispositiu on voleu escoltar el podcast (per exemple, Chrome, Safari, Android o iOS).

Cercar podcasts i subscriure-s'hi

1. Aneu a Google Podcasts.
  2. A la part superior, cerqueu el nom del podcast.
  3. Us podeu subscriure al podcast de dues maneres:
    • Si el podcast és a la part superior dels resultats de la cerca, feu clic a Subscriu-me.
    • A "Resultats de programes", feu clic al podcast i, a continuació, Subscriu-me.
Consell: per cancel·lar la subscripció a un podcast, obriu-lo i feu clic a T'hi has subscrit

Cercar les vostres subscripcions

1. Aneu a Google Podcasts.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i, a continuació, Subscripcions.
Consell: per cancel·lar la subscripció, passeu el cursor per sobre del podcast i feu clic a Cancel·la la subscripció.
Descobrir podcasts nous

Per cercar podcasts nous, podeu fer el següent:

• Desplaçar-vos a seccions com ara "Podcasts principals" o "Podcasts populars".
  • Cercar un tema que us interessi, per exemple, esports o notícies.
Cercar un episodi d'un podcast
  1. Aneu a Google Podcasts.
  2. Per cercar:
    • Tots els episodis disponibles d'un podcast: feu clic al podcast.
    • Detalls de l'episodi: feu clic al nom de l'episodi.
Consell: per tornar a la pàgina principal, a la part superior esquerra, feu clic a Google Podcasts Google Podcasts.
Reproduir un episodi d'un podcast
  1. Aneu a Google Podcasts.
  2. Al costat de l'episodi, feu clic a Reprodueix Reprodueix.
    • Si sou en una pàgina de detalls, feu clic a Reprodueix l'episodi.
Tip: Your episode will play at the bottom of your screen. You can move forward or back, pause, or change the speed.
Marcar un episodi d'un podcast com a reproduït o no reproduït
  1. Aneu a Google Podcasts.
  2. Cerqueu l'episodi i feu clic al nom.
  3. Feu clic a Més Més i, a continuació, Marca com a reproduït o Marca com a no reproduït.
Escoltar podcasts en un altre Compte de Google
  1. Aneu a Google Podcasts.
  2. A la part superior dreta, feu clic a la vostra foto de perfil o la vostra inicial.
  3. Trieu el compte que vulgueu utilitzar o feu clic a Afegeix un altre compte.
Utilitzar els controls de teclat per a la reproducció d'àudio

Pots utilitzar tecles de drecera per controlar i escoltar els teus podcasts.

Acció Drecera
Reprodueix o posa en pausa Espai
Omet i ves endavant l
Omet i ves enrere j
Apuja el volum Maj+fletxa amunt
Apuja el volum Maj+fletxa avall
Silencia o deixa de silenciar m

Afegir un podcast via feed RSS

Important: aquesta funció està disponible quan inicieu la sessió.

També podeu afegir un podcast via feed RSS. Una vegada afegit, el podcast es mostrarà juntament amb la resta de programes als quals us hàgiu subscrit.

1. Aneu a Google Podcasts.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i, a continuació, Afegeix via feed RSS.
  3. Introduïu l'URL del feed.
  4. Feu clic a Subscriu-me.

Articles relacionats