Hør på podcaster med Google Podcasts

Du kan finne og lytte til podcaster med Google Podcasts Google Podcasts.

Hvis du er logget på Google-kontoen din, kan du fortsette der du slapp, på alle enheter der du er logget på.

På iPhone eller iPad kan du

Slik finner og abonnerer du på podcaster

Du kan se abonnementene dine øverst i Google Podcasts. Hvis du vil avslutte abonnementet på en podcast, åpner du den og klikker på Abonnerer.

Finn bestemte podcaster

1. Åpne Google Podcasts Google Podcasts på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Søk Søk.
  3. Skriv inn navnet på podcasten.
  4. Trykk på podcasten og så Abonner.

Oppdag flere podcaster

1. Åpne Google Podcasts Google Podcasts på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Søk Søk.
  3. Der ser du anbefalinger.
    • Valgfritt: Velg en podcastsjanger. Trykk på en kategori øverst, for eksempel Humor.

Finn en episode av en podcast du abonnerer på

1. Åpne Google Podcasts Google Podcasts på iPhone eller iPad.
  2. Slik finner du
    • alle tilgjengelige episoder av en podcast: Trykk på podcasten.
    • informasjon om en episode: Trykk på navnet på episoden.
    • episoder som er påbegynt eller lastet ned: Trykk på Aktivitet Aktivitet nederst.
    • nye episoder: Trykk på Hjem Hjem nederst.
Trykk på Hjem Hjem for å gå tilbake til startsiden.

Spill av en episode av en podcast

1. Trykk på Spill av Spill av ved episoden. Om du er på en side med informasjon om episoden, trykker du på Spill av episoden.
  2. Episoden som spilles av, vises nederst på skjermen din.
  3. For å se flere kontroller, trykk på episoden som spilles av, nederst på skjermen. Du kan sette episoder på pause, gå fremover eller bakover, endre hastighet, trimme bort stillhet og angi tid til hvilemodus.

Administrer køen din

Legg til episoder i køen

1. Åpne Google Podcasts Google Podcasts på iPhone eller iPad.
  2. Ved siden av en episode trykker du på Legg i køen Legg til i spilleliste.
    • Ved siden av elementer i køen din ser du alternativet Legg i køen Lagt til i spillelisten.

Fjern episoder fra køen

1. Åpne Google Podcasts Google Podcasts på iPhone eller iPad.
  2. Nederst trykker du på Aktivitet Aktivitet og så Køen din.
  3. Slik fjerner du
    • én enkelt episode: Ved siden av episoden trykker du på Lagt til i køen Lagt til i spillelisten.
    • alle episodene: Øverst trykker du på Mer Mer og så Tøm køen.

Endre rekkefølgen på køen din

1. Åpne Google Podcasts Google Podcasts på iPhone eller iPad.
  2. Nederst trykker du på Aktivitet Aktivitet og så Køen din.
  3. Trykk og hold på Flytt Flytt ved siden av episoden, og dra den dit du vil.

Lytt til podcaster på en annen Google-konto

1. Åpne Google Podcasts Google Podcasts på iPhone eller iPad.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller initialen din.
  3. Trykk på Legg til en ny konto, eller velg kontoen du vil bruke.

Lytt til podcaster i bilen

Hvis du har Apple CarPlay, kan du finne ut hvordan du lytter til podcaster i bilen.