Lyt til Google Podcasts

Du kan finde og lytte til podcasts med Google Podcasts Google podcasts.

Hvis du er logget ind på din Google-konto, synkroniseres det sted, du er nået til i afspilningen, med andre enheder, du er logget ind på.

På din Android-telefon eller -tablet kan du:

• Downloade Google Podcasts-appen.
  • Bede Google-assistenten om at afspille en bestemt podcast.
  • Søge efter en podcast i Google-appen Google Søgning eller på google.dk.

Find og abonner på podcasts

Du kan se dine abonnementer øverst i Google Podcasts. Hvis du vil afmelde en podcast, skal du åbne den og trykke på Abonneret.

Hent bestemte podcasts

1. Åbn Google Podcasts Google podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Søg Søg.
  3. Angiv navnet på podcasten.
  4. Tryk på podcasten og derefter Abonner.

Find flere podcasts

1. Åbn Google Podcasts Google podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Søg Søg.
  3. Du får vist anbefalinger.
    • Valgfrit: Vælg en podcastgenre. Tryk på en kategori, f.eks. Komedie, øverst på skærmen.

Find et afsnit af en podcast, du abonnerer på

1. Åbn Google Podcasts Google podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Sådan finder du:
    • Alle tilgængelige afsnit af en podcast: Tryk på podcasten.
    • Oplysninger om et afsnit: Tryk på navnet på afsnittet.
    • Igangværende eller downloadede afsnit: Tryk på Aktivitet Activity nederst på skærmen.
    • Nye afsnit: Tryk på Startskærm Home nederst på skærmen.
Tryk på Startskærm Home nederst til venstre for at vende tilbage til hovedsiden.

Afspil et afsnit af en podcast

1. Tryk på Afspil Afspil ud for afsnittet. Hvis du er på en infoside, skal du trykke på Afspil afsnit.
  2. Det afsnit, der afspilles, vises nederst på skærmen.
  3. Tryk på det afsnit, der afspilles, nederst på skærmen for at se flere funktioner. Du kan sætte afspilningen på pause, spole frem eller tilbage, ændre hastigheden, forkorte perioder med lyd og indstille en sleeptimer.

Føj et afsnit til din playliste

1. Åbn Google Podcasts Google podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Føj til playliste Add to playlist ud for et afsnit.
    • Føjet til playliste Added to playlist vises ud for elementer på din playliste.

Lyt til podcasts på en anden Google-konto

1. Åbn Google Podcasts Google podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller initial øverst til højre.
  3. Tryk på Tilføj en anden konto, eller vælg den konto, du vil bruge.

Skift rækkefølgen på din playliste

1. Åbn Google Podcasts Google podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Aktivitet Activity og derefter Din kø.
  3. Hold Flyt Move nede ud for afsnittet, og træk det derefter til det ønskede sted.

Fjern afsnit fra din kø

1. Åbn Google Podcasts Google podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Aktivitet Activity og derefter Din kø.
  3. Sådan fjerner du:
    • Et enkelt afsnit: Tryk på Føjet til playliste Added to playlist ud for afsnittet.
    • Alle afsnit: Øverst på skærmen skal du trykke på Mere Mere og derefter Ryd din kø.