Starta en sökning när du inte är ansluten till internet

Du kan starta en sökning när du inte är ansluten till internet. När enheten är ansluten igen får Google sökresultaten och meddelar dig.

Aktivera eller inaktivera offlinesökning

1. Öppna Google-appen Google Sök på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer nere till höger följt av Inställningar följt av Allmänt.
  3. Aktivera eller inaktivera Gör alltid om offlinesökningar.

Visa eller ta bort sökningar

1. Öppna Google-appen Google Sök på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Senaste längst ned till höger.
  3. Svep uppåt på sökningen du inte vill behålla.