Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Resultaten bekijken voor een ander land

Wanneer u zoekt op Google, worden de resultaten aangepast aan uw huidige regio. U kunt ervoor kiezen resultaten voor andere landen op uw computer en in de Google-app voor Android te bekijken.

1. Open Zoekinstellingen op je computer.
  2. Scroll naar Regio-instellingen.
  3. Selecteer een regio.
  4. Klik onderaan de pagina op Opslaan.

Mijn Google-locatie klopt niet

Als de verkeerde plaats of regio wordt aangegeven als uw zoeklocatie, kunt u uw locatie op Google wijzigen.