Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Se resultater for et andet land

Når du søger på Google, tilpasses dine resultater, så de er relevante for dit aktuelle område. Du kan vælge at se resultater for andre lande på din computer og i Google-appen på Android-enheder.

1. Åbn Google-appen Google Søgning på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og så Indstillinger og så Sprog og område og så Søgeområde.
  3. Tryk på det område, du vil have søgeresultater for.

Hvis et område ikke vises, fås funktionen ikke til det pågældende sted.

Min Google-placering er forkert

Hvis din søgeplacering er angivet som en forkert by eller et forkert område, kan du ændre din placering på Google.