Bestil mad med Google

Du kan bestille mad fra restauranter i dine søgeresultater eller ved hjælp af Google Assistent på din telefon (kun USA). Udvalget af restauranter afhænger af leveringsmulighederne.

Du kan kun bestille mad på denne måde, hvis du bestiller på engelsk i USA eller Indien.

Trin 1: Vælg en restaurant

I søgeresultaterne
  1. Gå til Google.
  2. Søg efter en restaurant. ​Rul nedad, indtil du ser oplysninger om og billeder af restauranten.
  3. Vælg en bestillingsmulighed.
    Bemærk! Hvis du ikke kan se en knap til bestilling, er restauranten ikke tilgængelig.
  4. Tjek din adresse, så du kan få maden leveret. Tryk på Rediger Rediger for at tilføje eller ændre din adresse.
  5. Vælg den leverandørtjeneste, du vil bruge.
Ved hjælp af Google Assistent
  1. Åbn Google-assistenten.
  2. Søg efter en restaurant ved at sige eller skrive dine søgeord.
  3. Tryk på Levering eller Afhentning nederst på skærmen.
  4. Vælg den leverandørtjeneste, du vil bruge.

Trin 2: Vælg din mad

1. Vælg din mad på menuen. Bemærk, at hvis du bruger Google-assistenten er det ikke muligt at vælge ved at tale.
  2. Vælg flere muligheder, eller skriv en note, hvis du f.eks. vil have ekstra tilbehør eller bede om vegetarmad.
  3. Vælg Føj til ordre.
  4. Hvis du vil tilføje mere, skal du vælge det på menuen.

Trin 3: Betal

1. Tjek din bestilling. Hvis du bruger en telefon, trykker du på Gå til bestilling.
  2. Vælg Betaling.
  3. Vælg Bestil. Du får en kvittering på mail.

Afhængigt af leverandørtjenesten og restauranten kan du muligvis få statusopdateringer.

Løs problemer med madbestillinger

Få hjælp til følgende: