Reviews op Google Zoeken schrijven, bewerken en verwijderen

Je kunt reviews schrijven voor zoekresultaten op Google, zoals films en tv-programma's.

Raadpleeg de Google-beleidsregels voor door gebruikers geposte content op Google Zoeken voordat je een bijdrage levert. Reviews die in strijd zijn met het beleid, worden mogelijk niet weergegeven.

Opmerking: Reviews op Google Zoeken zijn alleen beschikbaar in het Engels.

Wat anderen zien

Je reviews zijn openbaar, dus iedereen kan zien wat je hebt geschreven. De naam op je pagina Over mij wordt bij je reviews weergegeven. Je kunt geen anonieme review toevoegen.

Een review schrijven

1. Ga naar Google.com of open de Google-app Google Zoeken.
  2. Zoek naar een film of tv-programma.
  3. Selecteer onder 'Reviews van het publiek' de duim omhoog of de duim omlaag.
  4. Tik of klik Wat vind je van…?
  5. Schrijf je review en tik of klik vervolgens op Posten.

Een review zoeken, bewerken of verwijderen

1. Zoek naar je review. Dit doe je als volgt:
    • Op Google.com of in de Google-app Google Zoeken:
      • Zoek naar het item waarvoor je een review hebt geschreven. Zoek onder 'Reviews van het publiek'.
      • Zoek naar 'Mijn reviews van films' of 'Mijn reviews van tv-programma's'.
    • Ga naar je pagina met bijdragen.
  2. Tik of klik indien nodig op je review.
  3. Tik of klik naast je review op Meer Meer en dan Bewerken of Verwijderen.

Tip: Ontdek hoe je je bijdragen kunt beheren.

Een review melden

1. Ga naar Google.com of open de Google-app Google Zoeken.
  2. Zoek naar de review die in strijd is met de beleidsregels voor door gebruikers gepost content op Google Zoeken.
  3. Tik of klik naast de review op Meer Meer en dan Markeren als ongepast.