Notificació

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Escriure, editar i suprimir ressenyes a la Cerca de Google

Podeu escriure ressenyes dels elements que heu cercat a Google, com ara:

• pel·lícules
  • programes de televisió
  • llibres
  • videojocs
  • productes
  • àlbums de música

Abans d'afegir una ressenya, consulteu les polítiques de Google sobre contingut publicat a la Cerca. Les ressenyes que no compleixin les polítiques pot ser que no es mostrin.

Important: les ressenyes de productes estan disponibles en anglès (dels Estats Units i de l'Índia) i les ressenyes de contingut multimèdia estan disponibles en alemany, anglès, espanyol, francès i portuguès.

Què poden trobar altres persones

Les ressenyes són públiques, així que tothom pot trobar el que escrigueu. Tothom pot seleccionar la vostra foto de perfil per trobar les vostres contribucions a la Cerca de Google. El nom que figura a la pàgina Sobre mi es mostra juntament amb les vostres ressenyes. Tingueu en compte que no poden ser anònimes.

Deixar una ressenya o una puntuació

1. Aneu a Google.com o obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. Cerqueu una pel·lícula, un programa de televisió, un llibre, un videojoc, un producte o un àlbum de música.
  3. A "Ressenyes del públic", seleccioneu una puntuació en estrelles star rating.
  4. Toqueu o feu clic a Què t'ha semblat…?
  5. Escriviu la vostra ressenya i, tot seguit, feu clic a Publica.

Trobar, editar o suprimir una ressenya

1. Aneu a google.com o obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
    • Cerqueu l'element de què heu escrit la ressenya: una pel·lícula, un programa de televisió, un llibre, un videojoc, un producte o un àlbum de música.
    • Aneu a "Ressenyes del públic".
  2. Per editar o suprimir una ressenya, toqueu o feu clic a Més Més i després Edita o Suprimeix al costat de la ressenya en qüestió.

Informar d'una ressenya

1. Aneu a Google.com o obriu l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. Cerqueu la ressenya que infringeix les polítiques sobre contingut publicat pels usuaris a la Cerca.
  3. Al costat de la ressenya, toqueu Més Més i després Marca com a inadequada.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda