Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Finn blant annet nettsider og bilder fra Google Go-appen

Finn blant annet nettsider og bilder fra Google Go-appen. Google Go fungerer raskt på en rekke enheter og med ulike internettilkoblinger.
Google Go er standardappen for søk på Android Go-enheter.

Sjekk om du har den nyeste appversjonen

1. På Android-enheten din går du til Google Go-appen Google Go.
  2. Trykk på Oppdater. Hvis du ser «Installert», har du allerede den nyeste versjonen.

Søk etter blant annet nettsider, bilder og GIF-er

1. Åpne Google Go-appen Google Go på Android-enheten din.
  2. Trykk på en kategori, for eksempel Søk, Bilder eller GIF-er.
  3. Søk etter noe, og trykk på Go.

Søk med stemmen

1. Åpne Google Go-appen Google Go på Android-enheten din.
  2. I søkefeltet trykker du på mikrofonen .
  3. Si det du vil søke etter.

Trykk på Talesøk for å søke med stemmen fra startsiden.

Les, lytt og søk med Lens Go

Med Lens Go-funksjonen i Google Go kan du bruke kameraet på telefonen til å oversette skrevne ord, få dem lest opp på originalspråket og søke på nettet etter lignende setninger.

Oversett tekst på bilder

1. Åpne Google Go-appen Google Go på Android-enheten din.
  2. Trykk på Lens til høyre for søkefeltet eller i delen «Mest populære apper».
  3. Ta et bilde av ordene du vil vite hva betyr.
  4. Når Lens har behandlet bildet, trykker du på Oversett .

Oversetter  bruker språket du har valgt i Go.
Tips: Øverst til høyre kan du endre oversettelsesspråket ved å trykke på Mer og så Endre oversettelsesspråk.

Lytt til teksten på bilder

Når Lens Go tolker teksten på et bilde, kan du få den lest opp.
  1. Åpne Google Go-appen Google Go på Android-enheten din.
  2. Trykk på Lens til høyre for søkefeltet eller i delen «Mest populære apper».
  3. Ta et bilde av ordene du vil få lest opp.
  4. Når Lens har behandlet et bilde, trykker du på Lytt nederst.
Tips: Du kan også lytte til oversettelser.

Finn informasjon om elementer rundt deg

Når Lens Go tolker teksten på et bilde, kan du søke på nettet med teksten.

1. Åpne Google Go-appen Google Go på Android-enheten din.
  2. Trykk på Lens til høyre for søkefeltet eller i delen «Mest populære apper».
  3. Ta et bilde av ordene du vil søke etter.
  4. Når Lens har behandlet et bilde, trykker du på Søk nederst.
Tips: Du kan også søke med oversettelser.

Finn oppdateringer om interessene dine

Du kan få oppdateringer om det som interesserer deg, for eksempel TV-serier og idrettslag.

1. Åpne Google Go-appen Google Go på Android-enheten din.
  2. Øverst trykker du på Discover . Eventuelt kan du sveipe til høyre fra startskjermen.

Endre andre innstillinger

Legg til eller fjern apper og nettsteder

1. På Android-enheten din åpner du Google Go-appen Google Go.
  2. Legg til, fjern eller endre posisjon for apper eller nettsteder:
    • Legg til
      1. Under «Apper» trykker du på Legg til .
      2. Finn favorittappen din, og trykk og hold på den. Appen blir lagt til på startskjermen.
    • Fjern
      1. På startskjermen finner du appen du vil fjerne.
      2. Trykk og hold på appikonet og så Fjern.

For å finne flere nettsteder og apper, sveip til venstre fra startskjermen, og trykk på en kategori øverst på «Alle apper»-siden.

Få søkeresultater på et annet språk

For å søke på et annet språk må du først legge til et nytt språk.

1. Åpne Google Go-appen Google Go på Android-enheten din.
  2. Trykk på Innstillinger øverst til høyre.
  3. Under «Språk» velger du Velg et sekundært språk for Søk.
  4. Velg et språk.
  5. Søk etter noe, og trykk på Go.
  6. Over søkefeltet trykker du på språket du vil se resultatene på.

Administrer Google Go-innstillingene

1. Åpne Google Go-appen Google Go på Android-enheten din.
  2. Trykk på Innstillinger øverst til høyre.
  3. Velg innstillingen du vil oppdatere:
    • Bakgrunn: Tilpass bakgrunnen.
    • Språk: Endre språket i appen, eller legg til et sekundært språk for Søk.
    • Data: Bruk forenklet modus for å vise enkle nettsider og spare data.
    • Konto: Bytt til en annen Google-konto, eller administrer søkeloggen og annen Google-kontoaktivitet.
    • Varsler: Hvis du søker uten nett eller har problemer med å koble til Wi-Fi, kan du få varsler når en nettside har lastet inn, eller når søkeresultatene er klare.
    • Sikkert Søk: Filtrer bort søkeresultater som ikke er barnevennlige.

Slett nett- og appaktiviteten din

1. Åpne Google Go-appen Google Go på Android-enheten din.
  2. Trykk på Innstillinger øverst til høyre.
  3. Under «Konto» trykker du på Min aktivitet.
  4. Over loggen trykker du på Slett Nedoverpil og så Slett all aktiviteten.

Finn ut hvordan du administrerer og sletter søkeloggen din.