Find websider, billeder og meget mere via appen Google Go.

Brug appen Google Go til at finde websider, billeder og meget mere. Google Go fungerer hurtigt på mange forskellige enheder og typer af internetforbindelse.

Google Go er standardappen til søgning på Android Oreo (Go-udgaven).

Tjek, om du har den nyeste version af appen.

1. Gå til siden for Google Go i Play Butik på din telefon.
  2. Tryk på Opdater. Du har allerede den nyeste version, hvis der står "Installeret".

Få søgeresultater på et andet sprog

Hvis du vil søge på et andet sprog, skal du tilføje det pågældende sprog.

1. Tryk på Indstillinger øverst på skærmen.
  2. Vælg et andet sprog for Søgning under "Sprog".

Du kan søge efter websider, billeder, giffer og meget mere.

1. Åbn appen Google Go Google Go.
  2. Tryk på en kategori, som f.eks. Søgning, Billeder eller Giffer.
  3. Foretag en søgning tryk på Start.
  4. Tryk på det sprog, du vil se resultaterne på, oven over søgefeltet.

Søg ved hjælp af stemmen

1. Åbn appen Google Go Google Go.
  2. I søgefeltet skal du trykke på mikrofonen Mikrofon og derefter sige din søgning højt.

Du kan også foretage en talesøgning ved at trykke på "Talesøgning" på startsiden.

Tilføj eller fjern apps og websites

1. Åbn appen Google Go Google Go.
  2. Tilføj, fjern eller flyt rundt på en app eller et website:
    • Tilføj: Tryk på Tilføj under "Apps". Find din favoritapp og derefter tryk på den, og hold den nede. Appen føjes til din startskærm.
    • Fjern: På startskærmen skal du trykke på appikonet og holde det nede og derefter tryk på Fjern.

Du kan se flere websites og apps ved at stryge til venstre på startskærmen og trykke på en kategori øverst på siden Alle apps.

Få opdateringer om dine interesser

Du kan få opdateringer om dine interesser såsom dine foretrukne tv-serier eller sportshold.

1. Åbn appen Google Go Google Go.
  2. Tryk på Discover Ikonet Discover øverst på skærmen, eller stryg til højre på startskærmen.

Administrer dine indstillinger for Google Go

1. Åbn appen Google Go Google Go.
  2. Tryk på Indstillinger øverst til venstre.
  3. Vælg en indstilling, du vil opdatere:
    • Baggrund: Tilpas din baggrund.
    • Sprog: Skift sproget i appen, eller tilføj et andet sprog for Søgning
    • Data: Brug Lite-tilstand til at vise grundlæggende websider og gemme data.
    • Konto: Skift til en anden Google-konto, administrer din søgehistorik og anden aktivitet forbundet med din Google-konto.
    • Notifikationer: Hvis du søger offline eller har problemer med at oprette forbindelse til Wi-Fi, kan du få notifikationer, når en webside er indlæst, eller når søgeresultaterne er klar.
    • Beskyttet søgning: Filtrer stødende søgeresultater fra.

Slet din Web- og appaktivitet

1. Åbn appen Google Go Google Go.
  2. Tryk på Indstillinger øverst til venstre.
  3. Tryk på Min aktivitet under "Konto".
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Slet resultater.
  5. Tryk på Slet.

Få flere oplysninger om, hvordan du sletter din aktivitet.