Följa och jämföra aktier

Du kan få aktiekurser, diagram och finansnyheter i realtid med Google Ekonomi.

Följa aktier

1. Besök Google.com.
  2. Sök efter en aktie, t.ex. Googles.
  3. Tryck eller klicka på Följ under aktiens namn. Om det inte står Följ trycker eller klickar du på stjärnan Stjärna.

Se vilka aktier du följer

1. Besök google.com/finance.
  2. Tryck eller klicka på Dina aktier.
  3. Du ser de aktier du följer under Dina aktier.

Jämföra aktier

1. Besök google.com/finance.
  2. Sök efter en aktie.
  3. Tryck eller klicka på Jämför.
  4. Ange en annan aktie i sökrutan under. Du kan också välja en aktie i listan Relaterade aktier.

Sluta följa en aktie

1. Besök google.com/finance.
  2. Tryck eller klicka på Dina aktier.
  3. Tryck eller klicka på Följer under aktien som du vill sluta följa.

Importera eller ladda ned din aktieportfölj

Sedan januari 2018 är funktionen Portföljer inte längre tillgänglig. Om du tidigare hade en portfölj har du under en begränsad tid möjlighet att importera den i nya Google Ekonomi eller ladda ned den.

Om du hade färre än 50 aktier i portföljen följer du dem automatiskt i nya Google Ekonomi.

Importera portföljen
  1. Besök google.com/finance.
  2. Tryck eller klicka på Dina aktier.
  3. Tryck eller klicka på Lägg till från Portföljer bredvid Dina aktier följt av Följ aktier i portföljer.
  4. Tryck eller klicka på kryssrutan bredvid varje aktie du vill följa.
  5. Tryck eller klicka på Följ uppe till höger.
  6. Återgå till google.com/finance och tryck eller klicka på Läs in igen Uppdatera.
Ladda ned portföljen
  1. Besök google.com/finance.
  2. Tryck eller klicka på Dina aktier.
  3. Tryck eller klicka på Lägg till från Portföljer bredvid Dina aktier följt av Ladda ned portföljer.
  4. Tryck eller klicka på Kalkylark.
  5. Portföljen laddas ned som en CSV-fil.