Følg og sammenlign aktier

Du kan få aktiekurser, aktiediagrammer og finansnyt i realtid med Google Finans.

Følg aktier

1. Gå til google.com.
  2. Søg efter en aktie, f.eks. "Google-aktier".
  3. Tryk eller klik på Følg under aktienavnet. Tryk eller klik på Stjerne Stjerne, hvis du ikke kan se "Følg".

Se de aktier, du følger

1. Gå til google.com/finance.
  2. Tryk eller klik på Dine aktier.
  3. Se, hvilke aktier du følger, under "Dine Aktier".

Sammenlign aktier

1. Gå til google.com/finance.
  2. Søg efter en aktie.
  3. Tryk eller klik på Sammenlign.
  4. Angiv en anden aktie i søgefeltet nedenfor. Du kan også vælge en aktie fra listen "Relaterede aktier".

Stop med at følge aktier

1. Gå til google.com/finance.
  2. Tryk eller klik på Dine aktier.
  3. Tryk eller klik på Følger under den aktie, du ikke længere vil følge.

Importér eller download din portefølje

Fra og med januar 2018 er porteføljer ikke længere tilgængelige. I en begrænset periode kan du importere eventuelle porteføljer, du havde før, til den nye version af Google Finans eller downloade dem.

Hvis du havde færre end 50 aktier i din portefølje, følger du automatisk dem alle i den nye version af Google Finans.

Importér din portefølje
  1. Gå til google.com/finance.
  2. Tryk eller klik på Dine aktier.
  3. Ud for "Dine aktier" skal du trykke eller klikke på Tilføj fra porteføljer og derefter Følg aktier fra porteføljer.
  4. Tryk eller klik på feltet ud for hver aktie, du vil følge.
  5. Tryk eller klik på Følg øverst til højre.
  6. Gå tilbage til google.com/finance, og tryk eller klik på Genindlæs Opdater.
Download din portefølje
  1. Gå til google.com/finance.
  2. Tryk eller klik på Dine aktier.
  3. Ud for "Dine aktier" skal du trykke eller klikke på Tilføj fra porteføljer og derefter Download porteføljer.
  4. Tryk eller klik på Regneark.
  5. Din portefølje downloades som en CSV-fil.