Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Lisätiedot uutislähteistä

Kun haet uutistoimistoa, Tietopaneelissa näytetään tietoja, jotka auttavat sinua arvioimaan toimiston sisällön uskottavuutta ja laatua.

Näet nämä tiedot

Google näyttää tietoja julkaisijoista algoritmin avulla. Voit nähdä seuraavia välilehtiä saatavilla olevien tietojen ja niiden laadun mukaan:

• Aiheet: Aihealueet, joita julkaisija käsittelee usein
  • Palkinnot: Julkaisijan saamat merkittävät palkinnot
  • Tarkistetut väitteet: Tulee näkyviin, jos luotettava faktantarkistaja on käynyt läpi merkittävän osan julkaisijan viimeaikaisesta sisällöstä

Huom. Tietopaneelin näkyminen ei vaikuta kyseisen julkaisijan sivujen sijoituksiin Google Haussa. Julkaisijat eivät voi estää tietopaneelin näkymistä.

Tietopaneelia koskevan palautteen lähettäminen

Jos haluat lähettää palautetta tietopaneelista, valitse sen alapuolelta Palautetta?-kohta.

Usein kysyttyä

Miten julkaisija voi lisätä tietoja tietopaneeliin?

Hakutulosten tapaan myös tietopaneelin tiedot riippuvat monista tekijöistä. Tuoreen, uutisiin liittyvän verkkosisällön tuottaminen voi parantaa julkaisijan mahdollisuuksia saada tietopaneeli.

Tietopaneelit eivät vaikuta julkaisijan sijoitukseen Haussa.

Miten julkaisija voi käsitellä tarkistettuja väitteitä, joista se on eri mieltä?

Tarkistettujen väitteiden takana ovat julkaisijat, jotka tarkistavat toisten julkaisijoiden sisältöä Faktantarkistus-merkintöjen avulla ja jotka on algoritmisesti todettu luotettaviksi. Jos julkaisija pitää tarkistettua väitettä virheellisenä, Google suosittelee ottamaan yhteyttä arvion tehneeseen faktantarkistajaan. Julkaisijat voivat myös ilmoittaa epätarkkoina pitämiään väitteitä tietopaneelin palautelinkin kautta.

Näkyykö Tarkistetut väitteet ‑välilehti vain silloin, kun julkaisijan sisällössä on ollut virheitä?

Ei. Tämä välilehti osoittaa vain sen, että julkaisija kirjoittaa aiheista, jotka kiinnostavat kolmannen osapuolen faktantarkistajia. Tarkistetut väitteet ‑välilehti voi näkyä tietopaneelissa, vaikka kolmannet osapuolet ovat toistuvasti todenneet julkaisijan sisällön olevan tarkkaa.