Lähelläsi soivan kappaleen nimen selvittäminen

Voit pyytää Google Assistantia tunnistamaan lähelläsi soivia kappaleita.

Tärkeää: Jotkin ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikilla kielillä tai kaikissa maissa.

Kappaleen nimeäminen Google-sovelluksella

1. Avaa iPhonella tai iPadilla Google-sovellus Google Haku.
  2. Napauta hakukentästä mikrofonikuvaketta .
  3. Kysy "What’s this song?" tai valitse Hae kappaletta.
  4. Soita kappale tai hyräile, vihellä tai laula melodiaa.
    • Soita kappale: Google tunnistaa kappaleen.
    • Hyräile, vihellä tai laula: Google tunnistaa kappaleen mahdolliset vastaavuudet. Valitse jokin vaihtoehto, niin voit nähdä hakutulossivun ja kuunnella kappaleen, lukea sanoituksia tai katsoa musiikkivideon.