Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Saber quina cançó està sonant a prop teu

Important: algunes funcions no estan disponibles en tots els idiomes, en tots els països ni en tots els dispositius Android aptes.

Demanar a l'Assistent de Google que trobi el nom d'una cançó

1. Al dispositiu Android, mantén premut el botó d'inici o digues "Hey Google".
  2. Pregunta (en castellà) "¿Qué canción es esta?".
  3. Reprodueix una cançó, o bé taral·leja, xiula o canta'n la melodia.
    • Reproduir una cançó: amb l'Assistent de Google, pots trobar el nom de la cançó. Pots:
      • Compartir la cançó.
      • Mirar-ne el vídeo a YouTube.
      • Afegir-la a una llista de reproducció de YouTube Music YouTube Music Logo.
    • Taral·lejar, xiular o cantar una melodia: amb l'Assistent de Google, pots identificar possibles coincidències amb la cançó. Per anar a la pàgina de resultats de la Cerca, selecciona una de les coincidències i pots:
      • Escoltar la cançó.
      • Llegir-ne la lletra.
      • Mirar-ne el vídeo musical.

Consell: amb l'Assistent de Google, només pots identificar les cançons que tinguin lletra.

Utilitzar l'aplicació Google per trobar el nom d'una cançó

1. Al dispositiu Android, obre l'aplicació Google Cerca de Google.
  2. A la barra de cerca, toca Micròfon i, a continuació, Cerca una cançó.
  3. Reprodueix una cançó, o bé taral·leja, xiula o canta'n la melodia.

Rebre notificacions sobre quina cançó està sonant (Pixel 2 i models posteriors)

A la pantalla de bloqueig, pots rebre automàticament una notificació en què s'especifiqui quina cançó està sonant. Obtén informació sobre com pots activar la funció Està sonant.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google