Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Få informasjon om bildene og omgivelsene dine

Med Google Lens kan du få detaljer om eller gjøre ting med bildene dine, objekter rundt deg og bildesøk.

Merknader:

• Lens kan oversette tekst til alle Google Oversetter-språk.
  • Shoppingresultater er tilgjengelige i Australia, Belgia, Brasil, Canada, Chile, Colombia, Danmark, De forente arabiske emirater, Filippinene, Frankrike, India, Indonesia, Irland, Italia, Japan, Malaysia, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Russland, Singapore, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Sør-Afrika, Sør-Korea, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland, USA og Østerrike.

Du kan bruke Google Lens fra

• Google Foto
  • Google-assistenten på de fleste Android-telefoner
  • Google-appen på enkelte Android-telefoner, for eksempel Pixel

Få flere detaljer og utfør handlinger knyttet til bildene dine

1. Åpne Google Foto-appen Foto på en Android-enhet.
  2. Velg et bilde.
  3. Trykk på Lens .
  4. Avhengig av bildet kan du sjekke informasjonen, utføre en handling eller finne lignende produkter.

Bildetyper og hva du kan gjøre med dem:

• Klær og utstyr til hjemmet: Finn lignende produkter og hvor du kan kjøpe dem.
  • Strekkoder: Bruk strekkoder for å finne informasjon om produkter, for eksempel hvor du kan kjøpe dem.
  • Visittkort: Lagre telefonnummeret eller adressen i en kontakt.
  • Bok: Få sammendrag og les anmeldelser.
  • Løpeseddel eller plakat for arrangement: Legg til arrangementet i kalenderen din.
  • Landemerke eller bygning: Finn historiske fakta eller åpningstider.
  • Maleri i et museum: Les om kunstneren og finn ut mer.
  • Plante eller dyr: Finn ut mer om arter og raser.

Tips: For å kopiere tekst kan du trykke og velge ordene du vil kopiere.

Oversett en skjermdump

Viktig: Du kan bare oversette skjermdumper på følgende språk:

• kinesisk
  • fransk
  • tysk
  • hebraisk
  • hindi
  • italiensk
  • japansk
  • koreansk
  • portugisisk
  • spansk
  1. På enheten din går du til nettstedet eller appen du vil oversette.
  2. Ta en skjermdump.
  3. Åpne Google Foto-appen Foto.
  4. Velg skjermdumpen du vil oversette, og trykk på Lens og deretter Oversett.

Finn og slett Google Lens-aktivitetene dine

For å finne og slette Google Lens-aktiviteten din, gå til Lens-siden i Min aktivitet. Kontroller hva som lagres i Google-kontoen din

Hvis du ikke vil at Google Lens-aktiviteten din skal lagres i Google-kontoen din, kan du slå av Nett- og appaktivitet. Finn og kontroller nett- og appaktiviteten din.